Sally Hansen – Butterscotch.

Af en toe heb ik een favoriete nagellak waar ik maar naar blijf pakken elke keer dat ik een nieuwe mani wil. Een apart kleurtje wat niet iedereen helemaal geweldig zal vinden maar die ik apart en kek genoeg vind om helemaal verliefd op te worden. Net als met mannen, als ze iets speciaals hebben wat anderen vaak als ‘lelijk’ bestempelen, vind ik ze helemaal geweldig (denk aan Adrien Brody of Jeremy Allen White). Zo ook deze lak van Sally Hansen die ik voor 0,99 euro bij de Action scoorde.

DSC_6954

Butterscotch is een okergele lak die echt gorgeous is in de herfst, maar die ik ook gewoon in de lente of zomer zou dragen, of gebruiken in een speciale nail art. Geel is eigenlijk geen favoriete kleur van me, maar okergeel daarentegen zeker weten wel!

De lak is lekker creamy en je hebt maar 2 dunne laagjes nodig voor een egaal dekkend effect. Normaal gesproken kosten deze lakjes van 14,7ml lak 10,99 euro per stuk, maar op dit moment kun je ze lekker cheap voor 0,99 euro scoren bij de Action. Me likey a lot!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Sally Hansen – Butterscotch.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//