Q&A: Ask Me Anything!

Ola lieve lezers,

book-buttons_qa

het is weer even geleden dat ik een Q&A artikel plaatste. Jullie mogen me dus weer het hemd van het lijf vragen. Maakt niet uit waarover, de gekste vragen mogen allemaal gesteld worden. Ik zal ze sowieso allemaal proberen te beantwoorden in een later artikel :D Ben je misschien ietsjes te verlegen om een brandende vraag in een comment te stellen, dan kun je me ook altijd een mail sturen (info@femketje.nl) en zal ik je naam niet noemen wanneer ik de vraag/vragen beantwoord.

*PS: vergeet je niet mee te doen aan de nieuwe winactie? ;)*

Ask Away!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Q&A: Ask Me Anything!”

 1. Kan je eens een artikel/filmpje maken waarin je laat zien hoe jij een nailart maakt met acryl verf en de benodigde kwasten? Heb zelf acryl verg gekocht bij de action was nu in de aanbieding maar weet even niet goed hoe te gebruiken! ;-)

 2. Twee vraagjes Femke!
  Eerste is beetje persoonlijk.

  – Heb je een (toekomstige) kinderwens?
  – Krijgen we stash-update (woepie!)

 3. Hoe vaak in de week verander je je nagellak kleur? Als je het gewoon draagt, swatches tellen niet mee!

 4. Ben je wel eens dronken geweest? :P En hoe was dat? En wat vind je van dronken mensen?

 5. Er schiet me ineens een vraag te binnen =) Hoe vaak epileer jij je wenkbrauwen? Sinds wanneer doe je dat? Hoe was dat toen je dat de eerste keer zelf deed? En hoe bepaal jij je vorm van je wenkbrauwen? ^.^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//