Rimmel Sexy Curves Mascara: 003 Intense Black.

Een tijdje geleden was deze mascara voor maar €6,00 te koop bij Etos, dus ik dacht; die moet ik hebben om uit te testen!
En ik ben er zeker wel tevreden over. Ik heb expres deze gekocht en niet de waterproof mascara omdat die vaker en sneller clumpy aanbrengen en je eigenlijk niks met de mascara kan.

De verpakking vind ik er leuk uit zien, mooie kleur en handig in gebruik. Ook het schattige Rimmel kroon logootje op de dop vind ik erg cute. Het borsteltje is erg flexibel en kan voor sommigen minder handig zijn in gebruik, je moet er nogal aan wennen als je normaal altijd harde en stevige borsteltjes gebruikt, maar ik vind het persoonlijk wel fijn werken. Ook is het een ietwat apart borsteltje door de vorm, deze heeft namelijk 3 *soort van* haar-bolletjes die er voor zorgen dat je wimpers mooi gesepareerd worden en je een mooie krul in je wimpers krijgt. Ook vind ik dat de mascara goed en snel opdroogt en er zit een normale, niet storende geur aan.
Zelf vind ik de mascara het mooist als je hem lichtjes aanbrengt voor een natuurlijke look of met 2 laagjes voor een wat duidelijker en harder effect.
 (1 coat mascara)
 (2 coats mascara)
Ik zou deze mascara zeker opnieuw kopen en aan anderen aanraden! Origineel kost deze mascara tussen de €11 en €12.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Rimmel Sexy Curves Mascara: 003 Intense Black.”

  1. Ik heb de mascara ook gehad, mij mij raakte hij alleen snel op! Ik kon er nog niet eens 3 maanden mee doen!
    maaargoed het was wel een fijne mascara!

  2. Ik heb deze gehad, maar het borsteltje vervangen.
    Hij blijft wel mijn favo mascara

  3. Ik heb deze in de waterproof versie, verschrikkelijk. Het geeft een mooi effect, maar hij is niet goed waterpoof :P het loopt gewoon uit.. Verder is de mascara wel heel goed =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//