EOTD 24/2: Panda.

Een ietwat minder draagbare look voor naar school of werk maar omdat caranaval weer wat dichterbij komt deze panda look ^^ *dus eigenlijk gewoon een panda look creΓ«ren zonder met make-up op te hoeven slapen*

Gebruikte producten:
– Catrice allround concealer palette als basis.
– ELF oogschaduw palette in Drama, alleen de donkerste en lichtste kleur gebruikt (hier komt nog een review over maar hieronder alvast een sneakpeak!)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “EOTD 24/2: Panda.”

  1. @Beautyill normaal maak ik ze gewoon snel snel zegmaar met mijn htc desire z en voordat ik die had met mijn G1 phone.. maar als ik echt een keer tijd heb pak ik mijn nikonD70 er bij, waar ik ook shoots mee doe e.d. ^^ maar over het algemeen gewoon met mijn htc :)

  2. Ik vind hem heel tof! Ik zou 'm best op durven doen naar school hoor, wil prima denk ik. Misschien de zwart iets minder heftig, meer als schaduw dus. Maar absoluut tof!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//