Rimmel Glam’eyes Midnight Black Mascara.

Alweer een paar maanden geleden had ik deze mooie mascara voor de helft van de prijs weten te scoren bij de plaatselijke Etos hier in Vlissingen.
In mijn mening zijn er alleen maar pluspunten aan deze mascara zoals dat de mascara fijn en makkelijk aanbrengt, geen klontjes of spinnenpootjes geeft en de mascara blijft lang goed zitten.
Het borsteltje is recht en smal, wat ik erg fijn vind omdat de vaak dikkere borsteltjes klontjes achterlaten in mijn wimpers. Wel is het borsteltje erg flexibel wat voor sommigen minder handig werkt maar ook dit punt werkt voor mij positief.
De mascara zorgt er ook voor dat mijn wimpers veel lengte krijgen (heb zelf blonde puntjes op mijn wimpers dus zonder mascara lijkt het net of mijn wimpers twee keer zo kort zijn) en separeerd deze mascara mijn wimpers super goed.
 (met 1 coat mascara aan het einde van een lange dag)
Deze mascara heeft mij maar €6,00 gekost maar kost normaal gesproken zo rond de €11,00 a €12,00 en is verkrijgbaar bij meerdere drogisterijen. 
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Rimmel Glam’eyes Midnight Black Mascara.”

  1. Ik ben ook by de etos geweest en heb toen: Rimmel Londen the Max volumeflash gekocht,, daar ben ik niet zo tevreden over.
    Die van jou lijkt me echt super!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//