Collective Shopvlog *filmpje*

Ola lieve lezers!

Wederom mijn excuses voor het geluid *als dit bij sommigen van jullie weer zacht is, wat trouwens wel schijnt te helpen is om het te beluisteren met oordopjes* ik kan er op geen enkele manier voor zorgen dat het duidelijker wordt en dichterbij en al die dingen blijken ook niet te helpen.

Jammer genoeg heb ik niet zo het geld klaarliggen om een betere camera te kopen, anders had ik het maar al te graag gedaan! Gelukkig film ik het grootste gedeelte van stashfilmpjes e.d. gewoon met mijn gsm, die wel een erg goede camera heeft en ook wel fijn werkt. Alleen dan weer jammer dat ik die niet op mijn statief kan schroeven >.<

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Collective Shopvlog *filmpje*”

  1. Toevallig ! Ik woon dicht bij middelburg, ik shop er echt heel erg graag. Ook in goes. Waauw je hebt echt een leuk blog. xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//