Random Shoplogje!

Ola lieve lezers!

Ik ben, nu ik dit typ, alweer eventjes thuis na een ochtendje werken en nog wat boodschappen te hebben gedaan. Kerst ging echt als een speer voorbij en ben ook door de feestdagen het besef van de dagen een beetje kwijt. Ik stond vanochtend ook echt op met het idee dat het maandag was en ik eigenlijk niet zou moeten werken (C&A is hier op maandagochtend nooit open, vandaar XD). Toch heb ik mezelf *en Roy* met moeite uit bed kunnen slepen na 100 keer de wekker op snooz-stand te hebben gedrukt. Na mijn werk, ik hoefde gelukkig maar tot 1 uur, ben ik nog even de stad in gegaan en ben ik nog wat leuke goodies tegengekomen bij o.a. het Kruidvat.

DSC_2107 copy– Oogmake-up remover van de Action (werkt niet voor waterproof producten) € 0,99.
– Kruidvat oogmake-up en lipmake-up remover 2phases €1,99
– Kruidvat oogmake-up remover €1,92
– Kruidvat buisjes glitter (yes! eindelijk gevonden) €1,49.

Hoe zijn jullie kerstdagen verlopen?

x femketje

PS: binnenkort komen er twee nieuwe winacties online!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

25 thoughts on “Random Shoplogje!”

    1. waarschijnlijk wat nailart designs maar ik wil ze ook in wat ooglooks verwerken als ze niet al te ruw zijn op de huid :3

    1. oh my >.< dat klinkt niet erg goed! ik heb net ff snel die oogmake-up remover van action gebruikt maar vind 'm tot nu toe niet slecht!

  1. ik hoop dat de oog make-up remover van kruidvat goed is, dan ga ik hem ook halen.

  2. Iedereen schrijft erover, maar ik kan de glitterbuisjes nergens vinden bij Kruidvat, ook niet bij de knutselspulletjes :( Eens speuren bij een andere Kruidvat, die bij mijn school om de hoek ligt (als school weer is begonnen dan)

    1. ik kon ze eerst ook niet vinden totdat ze vanaf vandaag alle kersttroep die nog over was eens netjes hadden opgeruimd in de schappen! nu hingen ze netjes aan een haakje precies op ooghoogte, niet te missen dus :D

  3. Leuke aankopen! Vooral die glitter buisjes =D En kerst ging helaas echt veel te snel voorbij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//