Q&A Summer 2012; The Answers!

Een tijdje geleden alweer vroeg ik jullie om via comments of email mij persoonlijke of beauty gerelateerde vragen te stellen, maakte niet uit waarover, ik beantwoord ze wel! Vandaag dus het artikel met de antwoorden en de kans om opnieuw andere vragen te stellen.

Hoe zie je jezelf over 10 jaar? Werk? familie? Huis?
Over 10 jaar hoop ik al een stel kinderen te hebben met Roy, of in ieder geval 1tje en werk ik parttime als maatschappelijkwerker en daarnaast ben ik nogsteeds bezig met femketje.nl! (hoop ik dan!)

Waarom ben je begonnen met bloggen?
Omdat ik al lange tijd twijfelde of ik het niet of wel moest doen, ik wist niet of ik er genoeg tijd voor zou hebben en uiteindelijk waren er een paar vriendinnen die me overhaalden het toch maar gewoon te doen voor de lol!

Welk beautyproduct kan je echt niet zonder!
Een goed separerende mascara.

Welk beautyproduct heb je een haat/liefde ervaring?
Cream blushes… de horror!

Wat is jou favoriete blog?
De blog van de bekende youtuber misschievous vind ik erg fijn om te lezen!

Op welke leeftijd ben jij begonnen met make up?
Ik was zelf erg laat, ik begon pas met wat eyeliner toen ik 15 was en droeg pas mascara op m’n 18e… foundation en de hele mikmak draag ik nu nogsteeds niet dagelijks, hoogstends 1 a 2 keer per maand of voor filmpjes. Ik ben meer van de oogmake-up, een goede winged cat liner vind ik nogsteeds super!

Wat doe je voor werk? Wat doe je allemaal met je modellen werken? En verdien je ook iets met je modellen werk?
Veel vragen in 1 over mijn werk dus. Op dit moment ben ik net afgestudeerd aan het HBO maatschappelijk werk en kan ik daar na ruim een half jaar solliciteren en de hele ratteplan nog steeds geen werk in vinden >.< Wel werk ik nog parttime bij een super leuk en gezellig team van C&A waar ik echt heel graag werk. Verder ben ik sinds mijn 15e freelance model en fotografe. Hiermee verdien ik soms inderdaad wat geld maar op dit moment werk ik vooral om mijn portfolio te vernieuwen en om gewoon meer nieuwe mensen te leren kennen door samen te werken. Shows en shoots e.d. zijn erg leuk om te doen of het nu betaald wordt met geld of producten!

Wat is je favoriete genre? En heb je een favo nummer? Welke is dat?
Mijn favoriete muziek genre bestaat eigenlijk niet echt. Ik hou van elke soort muziek, klassiek, death metal, pop, rock of r&b, i love it all! Mijn favoriete nummer is another chance van roger sanchez.

Wat kun je doen tegen een glimmende huid?
Blotting paper gebruiken of afpoederen met een translucent powder. Ook kun je proberen je eigen huid minder vettig te maken met verschillende producten zoals de essence tonic en powder, super fijn spul!

Waar ben je bang voor?
Wespen, hoogtes en open water (klinkt wacko jacko maar ik ga bijvoorbeeld nooit verder dan mijn middel de zee in e.d.)

Hoe kan je oogschaduw mooi en lang blijven zitten?
Een goede oogschaduwbasis doet wonderen!

Hoe oud zijn je katten?
Ze zijn op dit moment ruim 3 jaar oud (20 mei 2009 zijn ze geboren), de tijd gaat snel!

Hou je van films en zo ja, wat voor films? En zo nee, waarom niet?
Opzich wel maar ben geen filmfreak. Als ik een film kijk is het vaak horror of een psychologische drama of iets in die trant!

Wat vind je van piercings en tattoos?
Ik heb zelf een neuspiercing gehad en een stuk of 3 piercings in mijn oorschelp. Ik vind ze wel gaaf maar was er zelf op den duur op uitgekeken en wilde terug au naturel! Tattoos heb ik zelf nog niet, als enige van de kinderen in ons gezin trouwens, mijn broers hebben er allemaal wel een aantal of armen vol zelfs. Ik wil ooit nog wel een tattoo laten zetten maar wat weet ik nog niet precies.

Wat voor kleding vind je absoluut niet mooi?
Van die harem broeken.. omg daar wil ik niet in dood gevonden worden.

Wat zou je doen als je rijk was?
Mijn eigen modellenbureau starten voor meiden en vrouwen die, net als ik, vaak afgewezen zijn omdat ze geen size zero hebben maar maatje 36!

Hoe heb jij je vriend leren kennen?
Heel afgezaagd, maar ik leerde hem kennen via internet XD Hij voegde me randomly toe op msn wat ik toen ik 14 was nog gebruikte en zodoende is het eigenlijk gegroeid. We hebben elkaar wel snel na de ontmoeting gezien trouwens, in real life… Niet dat ik ineens met een engerd op msn zat ofzo, lol!

En dat waren alle vragen alweer! Hebben jullie nog andere vragen, stel ze gerust in een mailtje met Q&A als onderwerp of zet ze hieronder als comment en dan beantwoord ik die weer in een volgend artikel!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Q&A Summer 2012; The Answers!”

 1. Ik vind het zo leuk om te lezen dat je zo je lieve vriend hebt gevonden, wat geweldig leuk! :D

 2. Leuk om te lezen, vind het gaaf dat je ook model bent! Bedankt voor het beantwoorden van mijn vraag! Een varierende muzieksmaak, I likkkeeee!

 3. Nice Q&A! =D
  I also like all sort of music, so whenever they ask me that question i never know what to say apart from: it depends on the song, not the genre! xD I like “Another chance” by Roger Sanchez too btw ;) Maybe you should try to listen “Lost” from him, it is BEAUTIFUL and on the style of “Another Chance” ^^

 4. Oh hihi, ik lees hier ook een antwoord, tof!
  Ik heb er nu ook een in mijn oorschelp, een week ongeveer, want mijn derde oorgaatje was na 4 maanden niet genezen.
  Ben er echt heel erg blij mee, maar merk dat het wel een soort van obessie wordt, want ik denk nu al aan de volgende. \
  Eigenlijk vond mijn mams het eng i.v.m. met zenuwbanen, maar ze vondt het sneu omdat mijn 3de gaatjes niet heelde, en liever heeft ze ook niet dat ik er meer neem, maar ik ben bijna 20 dus ja.
  Heb jij misschien tips voor wat leuk staat?

  En tof dat je pedagogisch werker hebt gedaan, hopelijk vindt je snel een leuke baan!
  Zelf doe ik zorg&welzijn niveau 2, want ik ben moeilijk lerend, helaas, want mijn droom was ook om met jongeren te werken!

  Groetjes,
  Lilly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//