Gosh Eyeliners Ocean Mist & Blueberry Ice.

Gosh is een merk waar ik wel wat van in mijn stash heb maar waar ik in de winkel eigenlijk niet zo snel van onder de indruk ben. Toch had ik laatst twee oogpotloodjes meegenomen omdat ik best goede ervaringen met hun oog -en lippotloden heb.

Als eerste Ocean Mist, een ijsblauwe tint met metallic en een soort van pearly achtige finish. De pigmentatie van dit potlood is erg goed (ook van het andere potlood trouwens) en het brengt best snel en creamy aan. Geen gemurrel op je oogleden dus wat voor irritatie van de huid kan zorgen. Dan Blueberry Ice, een frosty lila tint met een metallix/pearly finish. Ook deze is lekker gepigmenteerd en brengt fijn en creamy aan.

De potloodjes zijn afgezien van deze twee aparte kleuren niet zo super speciaal qua design e.d. maar daar kocht ik deze potloden ook niet voor. Ze werken fijn en doen wat ze beloven (lange draagtijd/longlasting). Ook zijn ze makkelijk te combineren met verschillende soorten oogschaduw en heb je niet perse een primer of basis nodig om deze potloodjes lang en goed te laten zitten. Het enige nadeel aan de potloodjes vind ik dat ze niet super goed te blenden zijn als je te lang wacht na het aanbrengen. Als je de potloden aanbrengt en dan meteen blend gaat het nog een stuk makkelijker dan dat de potloodjes al wat langer op de huid zitten.

Al met al, deze oogpotloden zijn zeker aan te raden. Per stuk kosten ze €6,49.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Gosh Eyeliners Ocean Mist & Blueberry Ice.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//