Pupa Nail Art Mania Bubbles 002 (Purple Caviar Set).

Een tijdje geleden had ik dit leuke Pupa setje gewonnen bij ditisons.nl. Nog niet eerder had ik caviar nails geprobeerd en ik moet zeggen dat het me echt verrast heeft hoe makkelijk je dit op je nagels maakt en hoe lang en hoe goed het blijft zitten zonder topcoat.

DSC_2208 copy

DSC_2209 copyTen eerste het doosje: ziet er fancy en netjes uit, plus op de achterkant staat een handige gebruiksaanwijzing over hoe je dit setje het best kunt gebruiken. In de set zit een lakje van 5ml en een ander potje met 10gram micro beads (zoals deze genoemd werden voordat de caviar nails hype begon). Ook zit er in de set een handig bakje waarmee je de bolletjes weer snel terug in het potje kunt gieten. Erg handig bedacht want anders zouden die bolletjes alle kanten op schieten en zou je er veel te veel verspillen voor maar 1 manicure.DSC_2210 copyDe lak zelf vond ik alleen al awesome en dekte serieus al met 1 laag! Daarnaast vind ik paars ook gewoon een prachtige tint dus ik was al verkocht bij het swatchen van de basislak. Je moet de beads/bolletjes op je nagel gieten als de lak nog niet helemaal droog is. Dan blijven ze plakken en kun je ze zachtjes wat aanduwen met je vingers. Zelf heb ik geen topcoat er over aangebracht omdat ik zo’n idee had dat dat er niet mooi uit zou gaan zien en misschien de kleuren van de beads af zou komen. Een topcoat had ik niet eens nodig en zelfs na 2 dagen te hebben gewerkt zaten de meeste beads er nog op.

DSC_2213 copyEen nadeel aan dit setje en eigenlijk aan de gehele caviar nails trend is dat ik het een hels karwei vond om de beads weer van m’n nagels af te krijgen zonder de nagels te beschadigen. Met heel wat gepoets en geboen is het me uiteindelijk wel gelukt, maar zeker niet zonder moeite. Ondanks het lastige verwijderen vind ik het een leuke set en een leuke trend! Een setje als deze kost normaalgesproken zo rond de €12 a €13 maar je kunt online (via ebay bijvoorbeeld) micro beads voor super kleine prijsjes scoren!

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winactie? Vandaag is de laatste dag om mee te doen! Je maakt kans op Essence LE goodies!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Pupa Nail Art Mania Bubbles 002 (Purple Caviar Set).”

 1. Hihi, ik had ook meegedaan aan de winactie. Wil nog steeds graag zo’n setje proberen maar op de een of andere manier vergeet ik het altijd. Die paarse kleur is wel errug leuk!

 2. Ik snap wat je bedoelt met het verwijderen van die beads! Ikzelf vind de Pupa Caviar Setjes erg leuk, ik had er twee gekregen van mijn vriend nadat ik mijn pols had gebroken en voor mijn verjaardag. Deze kleur vind ik niet heel erg mooi, maar de witte en de gekleurde (die ik heb) vind ik erg leuk! Ook vind ik de nagellakjes altijd erg fijn van Pupa, lakken ze prettig en drogen ze snel!!!
  Wel leuk dat je dit setje gewonnen hebt:d.

 3. Ziet er leuk uit! Persoonlijk zou ik het liever niet dragen, lijkt me heel erg niet-praktisch. Ook jammer van het verwijderen!

 4. Ik vind het een leuk setje! vind de kleur erg leuk! wel wat jammer van het er af halen.. misschien moet iemand daar nog maar even een goede oplossing voor zoeken haha!

 5. Wat leuk dat je er een review over heb geschreven en dat je het ook een fijn setje vind! Die basislak lakt goed he? Was ik ook zo verbaasd over!

 6. Ik heb de multicolor versie maar deze is ook wel pretty! Ik moet eerlijk zeggen dat alleen mijn pupa beads zo’n hels karwei zijn om eraf te krijgen, alle goedkope opties gaan er makkelijker af! De pupa’s blijven bij mij ook gewoon gekleurd en die andere werden zilver maar aah ik ratel.
  xx

 7. Het ziet er echt heel leuk uit =D Maar ik zou het zelf nooit dragen denk ik, het past niet echt bij me, ook al vind ik het wel heel leuk =) Ik heb liever een leuk nagellak kleurtje =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//