Ebay Budgettopper: Stippling/Kabuki Foundation Brush.

Ebay is de hemel als je met een super low budget wilt shoppen. Zo lang je maar weet waar je moet zoeken dan heb je zo voor een klein bedrag en geen verzendkosten leuke nieuwe goodies gescoord! Zo kwam ik laatst deze kwast tegen op 3 andere blogs en aangezien zij er erg positief over waren kon ik niet anders dan het voor nog geen $3 ($2,82 wat zo’n €2,25 is) ook eens uit te proberen. DSC_2089 copyIk was al langere tijd op zoek naar een betaalbare maar vooral goede en fijne kwast om foudation goed mee in de huid te kunnen blenden. Normale foundation kwasten doen het niet voor mij, die laten me vaak achter met een streperig of cakey effect wanneer ik een full face make-up draag. Deze kwast werkt daarentegen amazingly goed.

De kwast heeft een redelijk korte steel, het is geen echte kleine kabuki met een mini steeltje maar deze ligt wat lekkerder in de hand en is niet al te groot. Het perfecte formaat om mee te nemen in je tas. De kwast heeft ontzettend zachte haren. Ik heb eigenlijk geen idee of het dierlijke haren of synthetische haren zijn maar in ieder geval; it’s as soft as a baby’s butt! Ook is de dichtheid van de haren en het aantal haren iets wat de kwast super fijn maakt en je een prachtig egaal en bijna airbrushed effect geeft. Ik heb niet het idee dat er veel product in de kwast gaat zitten en blijft zitten wanneer je deze gebruikt maar een goede wasbeurt elke week kan deze kwast zeker wel aan. De kwast heeft trouwens een houten steel/handvat of hoe je het ook wilt noemen en dat maakt de kwast goed stevig wanneer je deze gebruikt.

DSC_2088 copyDe kwast verliest vrijwel geen haren (ik heb nog maar 1 losse haar gezien in de 4 weken dat ik de kwast nu heb), niet bij het wassen en al helemaal niet wanneer je hem op je gezicht gebruikt. Ik ben zo gek op deze kwast dat ik steeds vaker foundation en concealer gebruik. En jullie weten nu wel dat ik vrijwel nooit deed. Ook gebruik ik deze kwast voor kleine plekjes zoals littekentjes waar ik concealer op wil en set ik zelfs concealer en foundation met deze kwast en een beetje compact powder of wat voor poeder dan ook. Ik ben super enthousiast en heb meteen nadat ik deze eerste kwast in de post kreeg, nog 3 kwasten extra besteld!

Klik HIER voor de verkoper van deze kwast!

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winactie? Vandaag is de laatste dag om mee te doen! Je maakt kans op Essence LE goodies!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Ebay Budgettopper: Stippling/Kabuki Foundation Brush.”

  1. Lijkt mij heel fijn! Het lijkt een beetje op het penseel van Everyday minerale geloof ik. Ik ga ook even op eBay kijken :)

  2. Dat klinkt wel heel erg goed. Maar ik heb net voor 70 euro aan kwasten besteld op Zoeva dus ik koop voorlopig niets meer haha.

  3. Ah, deze kabuki kwam al voorbij in je shoplog van vorige week, je was toen zo enthousiast dat ik er meteen één heb gekocht. Ben heel benieuwd, maar ja, het duurt even voordat het binnen is, hopelijk heb ik hem eind volgende week!

  4. Super leuk!
    Heb je 3 andere kwasten gekocht of dezelfde? Misschien domme vraag maarja :P
    Xx

  5. Gelijk besteld nadat ik dit heb gelezen! Heb je misschien nog meer tips over kwasten die je op Ebay kunt kopen? Ik wil nog een contouring brush! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//