Polish Review: Catrice Sense Of Simplicity LE – Latex Laquers.

Deze LE is net uit de schappen gehaald maar heeft naar mijn mening te weinig credits en kudo’s gehad in de beautyblog wereld. Ook zie ik in meerdere filialen de lakjes nog gewoon in de bakken naast de schappen liggen dus nog tijd zat om er eens een lekker reviewtje over uit te knallen.

20150924_144315

20150924_13551701 Pure Pink is een lekker knallende fuchsia roze tint en dekt perfect met 2 laagjes. Ik vind een kleur als deze eigenlijk het hele jaar wel kunnen. een specifieke herfst tint vind ik het dan weer niet. Maar wel leuk dat er een knaller tussen zit in deze herfst collectie.

20150924_141046Een kleur wat ik dan wel weer herfstig vind is oranje, maar 02 Orange Obsession vind ik iets te licht voor een herfst oranje tint. Echt pompoen oranje is het niet, meer een koraal tint welke je eerder in het voorjaar of in de zomer draagt. Ook deze lak dekt perfect met 2 laagjes.

20150924_142638En weer een lak die ik niet echt in het najaar vind passen. 03 Minimalistic Mint is zoals de naam al verklapt een mintgroen lakje. Wel erg koel qua ondertoon maar echt herfst vind ik het niet. Wel dekt deze lak ook super snel met 2 laagjes, dat dan weer wel!

20150924_143943De laatste lak, 04 Simply White, is toch wel mijn favoriet. Wit kan altijd maar zeker in het najaar geeft het net die extra touch aan een al aardig donkere outfit en look. Het doet me denken aan krijt maar is gelukkig qua finish niet typex achtig. Ook deze lak dekte lekker vlotjes met 2 laagjes.

Een echte herfst collectie vind ik de Sense Of Simplicity LE niet, mooie key kleuren zitten er dan weer wel in die je ook makkelijk gedurende de andere seizoenen kunt rocken. Alle lakjes droge semi matte op, een beetje satin finish idee. De lakken drogen ook nog eens lekker snel, een eigenschap welke de meeste matte lakjes wel hebben. Mocht je toch net wat meer shine willen kun je er altijd nog over heen met een glossy topcoat. Ze bevatten zoals altijd 10ml lak en kosten €2.99 per stuk.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Polish Review: Catrice Sense Of Simplicity LE – Latex Laquers.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//