Mijn Bordeaux Rood & Denim Verslaving…

Okay, iedereen weet dat ik een herfst meisje ben. Het straalt ook echt aan alle kanten van me af. Herfstige kleuren zoals kopers, navy blauw, bosgroene tinten maar vooral bordeaux rood is helemaal mijn ding. Natuurlijk hou ik ook van felle kleuren, neon in de zomer is ook super, maar als ik mocht kiezen zou het altijd een zonnige herfstdag zijn waarop je jezelf lekker cozy kunt aankleden in warme roodpaarse tinten en zachte wollige stofjes. Een beetje romantisch kant er bij in de mix en femketje is een happy camper!

juli2

Toen ik nog studeerde begon ik met mijn weekendbaan bij C&A in Vlissingen. Geweldig werk was dat, ontzettend leuke en lieve collega’s (welke ik nu nog regelmatig zie en spreek) plus ik kreeg meteen alle trends wat betreft fashion in m’n schoot geworpen. Als ik daar aan terug denk mis ik het ook wel, die leuke jaren daar waar ik ook zelfs nog parttime na mijn opleiding ben blijven plakken voor in totaal bijna 3 jaar. Tijdens die jaren is mijn gevoel voor stijl ook heel erg bepaald. Ik kreeg de kans om als eerste alle nieuwe artikelen te zien, voelen, combineren, te passen en uit te proberen. Zodoende is mijn verslaving voor herfstkleuren echt begonnen. Maar niet alleen tops en truien tickelde mijn fancy, vooral ook de denim jeans en jasjes wat echt key items in mijn kleding collectie zijn.

Ik kan niet zonder goede jeans. Ik MOET en ZAL altijd wel jeans dragen. Is het niet in een echte denim blauwe tint, dan wel een grey wash of een zwarte jeans. Altijd goed te combineren met leuke zwarte biker boots, een bordeaux rood vest en een gorgeous donkergroene basic longsleeve shirt.

mrt1

En het hoeft ook niet altijd de wereld te kosten! Want aangezien ik nu minder tijd heb door mijn huidige veel tijd eisende fulltime baan waar ik ook echt met alle liefde werk, shop ik graag online bij www.c-and-a.com/nl/ , juist omdat ik zoveel goede en fijne herinneringen aan C&A heb, maar ook zeker omdat deze mevrouw Vrieswijk aan haar portemonnee denkt maar er wel fashionable uit wil zien ;)

Wat zijn jullie favoriete fashion trends dit seizoen, zijn jullie ook hooked on kwalitatief goede en betaalbare basics zoals een goed zittende jeans en fluffy lange vesten? En wat is jouw ultieme en favoriete herfstkleur qua kleding?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Mijn Bordeaux Rood & Denim Verslaving…”

  1. Leuk artikel! Ik vind herfst kleuren ook erg mooi. Net als bordeaux rood. Verder staan herfst kleuren me niet zo, aangezien ik een zomer type ben, qua kleuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//