Polish Review: Essence Cinderella LE.

De nieuwe Essence LE ligt in de schappen en ik moet zeggen dat ik zelf wat te laat was om wat van de make-up items te scoren. De blush en highlighter waren al weg, maar alle lakjes gingen wel asap mijn mandje in. Vandaag review ik deze 5 beauties alvast voor jullie en ik kan verklappen dat ik echt goed verrast ben!

essence cinderella

essence cinderella 01

De eerste gewone lak van deze LE is 01 Sing, Sweet Nightingale. Een gorgeous zacht roze girly kleurtje welke semi matte opdroogt. LOVE IT! De lak dekt met 2 a 3 laagjes, maar droogt wel super snel waardoor je eigenlijk even lang bezig bent met deze lak als met een andere reguliere creamy lak met 1 laagje qua droogtijd.

essence cinderella 0202 Bibbidi-Bobbidi-Boo is ook zown semi matte lak, maar dan in een met zilveren shimmer lavendel lila kleurtje. Deze lak dekt wat sneller met maar 2 laagjes. Ook een erg pretty lakje en een aanrader mocht je deze LE nog in de schappen tegenkomen.

essence cinderella 0303 Prince Charming is een metallic finish lakje, lekker medium blauw met koele ondertoon. Ik hou altijd wel van zulke lakken, ze zijn perfect om mee te stampen of te watermarblen. Deze lak dekt perfect met 2 dunne laagjes.

essence cinderella 04

De laatste reguliere lak is 04 Watch Out Lady Tremaine! is ook eentje met metallic finish. Het heeft een beetje een dirty gold kleurtje, champagne achtig. Ook deze werkt nice met stamping nail art en dekt met 2 laagjes.

essence cinderella 01topcoatEr zat ook nog een awesome glitter topcoat in deze LE, die ik als glitterjunky natuurlijk niet kon laten staan. Beter gezegd: deze ging als eerste mijn mandje in! 01 The Glass Slipper is natuurlijk de meest toepasselijke naam ever voor een lak in deze collectie. De topcoat heeft een sheer shimmery basiskleurtje, met fuchsia paarsige, maar ook goudgroene glow en daarin verschillende groottes zilveren glitter. Oh My Sweet Lord, ik ben hooked. In het potje alleen al kan ik uren naar de lak kijken :D Ik heb hem zelf met 1 laagje over de lichtroze lak van deze LE aangebracht op de 2 middelste nagels. Deze glittertopper is denk ik ook nog wel dekkend te krijgen met 2 a 3 laagjes voor de liefhebber.

Qua dekking dus zeker niets te klagen met deze lakken. Vooral de semi matte finishes vind ik super, en de blauwe lak is een beauty! De topcoat, ja… Dat is gewoon echt pure polish-porn in mijn ogen :D

De lakjes kosten allemaal 1,99 euro per stuk. De normale lakken bevatten 8ml inhoud, de glitter topcoat maar liefst 10ml. Goede deal als je het mij vraagt, helemaal nu je 50% korting krijgt bij het nagelfestijn bij kruidvat (1+1 gratis ladies!).

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Polish Review: Essence Cinderella LE.”

  1. Deze zien er inderdaad heel erg mooi uit! :-) Ik heb nog niks in de schabben zien liggen, maar gelukkig belde mijn beste vriendin vanuit de winkel voor een vol schab en heeft ze de blush en highlighter voor me kunnen scoren! :-D

  2. Wat een mooie lakjes, ze vallen mij echt helemaal niet tegen. Vooral de eerste twee vind ik erg mooi. Bij mij in de buurt lag de collectie vanmorgen alleen nog niet in de schappen.

    1. Ik denk ook wel dat de eerste 2 tinten en de topcoat het snelste weg zullen zijn! Maar toch is die blauwe ook een pretty unieke kleur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//