Polish Review: Cacee Inc. – Olivia.

Het is echt FOREVER geleden dat ik voor het laatst een lakje reviewde. Maar ik kreeg laatst ontzettend leuke nail mail van NailPaintLove.nl waar o.a. dit gorgeous neon roze barbie lakje in zat. Barbie roze, neon? Yeash Please!

De lak is dus neon, roze, gorgeous. Wat wil een femketje nog meer? Niks dus ;)

20150318_090233

De lak dekt lekker snel met 2 dunne laagjes en is mooi creamy met een normale finish. Geen glitter, shimmer of andere drama, nee gewoon lekker fel en creamy roze. Zelf ben ik er nog wel met een shiny topcoat over heen gegaan zodat de lak een week lang goed op mijn nagels bleef zitten. De houdbaarheid van de lak zonder topcoat is trouwens ook vrij lang met 3 a 4 dagen. Alleen heb ik dan wel wat sneller tipwear dan zonder extra laag topcoat.

Het kwastje leek me in het begin erg smalletjes maar lakte eigenlijk verwonderend snel en makkelijk. Verder vind ik het uiterlijk van de lak en het potje ook vrij opvallend, het is een vorm die ik nog niet eerder in mijn stash heb gezien en maakt het daarmee een uniek en opvallend potje die ik meteen aan het merk Cacee inc. zal blijven koppelen.

20150320_165848

Over het merk zelf moet ik eerlijk bekennen er nog nooit van te hebben gehoord, maar na wat gegoogle kwam ik er achter dat het best een bekend merk is in de VS. Cacee inc. maakt echt een enorme lading mooie lakken met allemaal dames namen (Olivia, ook al zo’n mooie naam en zeker een naam die ik onthou voor als ik in de toekomst misschien ooit een dochter mag krijgen). Het flesje bevat 15ml lak voor een prijsje van 6,95. Niet super budgetproof maar nog wel betaalbaar voor een mooie en goed dekkende lak als deze.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Polish Review: Cacee Inc. – Olivia.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//