Playboy; Play It Sexy Parfum.

Ik ben geen gemakkelijkeziel als het gaat om geurtjes, luchtjes, parfum etc. etc.. Ik hou van meerfrisse en floral geurtjes en vaak zijn de wat zwaardere geuren heel snel tezwaar op mijn huid. Toch is dit luchtje van Playboy niet 1 van de lichtste enis dit zelfs mijn favoriete geurtje op dit moment!

Ondanks dat het een eaude toilet is blijft de geur met maar twee spraytjes de hele dag en soms ook nogde dag daarna, hangen. De geur zelf is vrouwelijk en ook wel een beetjebloemachtig. Toch is deze aardig zwaar maar blijft deze wat luchtig op mijnhuid. Lekker zoet en stoer vind ik deze geur.

Het luchtje zelf heefteen licht roze tintje, wel cute om te zien maar verder niet erg speciaal. Welvind ik het flesje erg leuk, met playboy bunny oortjes als dop. Ik kocht ditflesje een keer met een aanbieding voor maar €6,00 (normaal kost deze zo’n €12als ik het goed heb) wat ik echt geen geld vind voor zo’n fijne geur!

Ik heb een flacon van30ml maar ik geloof dat er ook nog een iets grotere is maar dat weet ik niethelemaal zeker. Er zijn nog meer geuren voor dames van Playboy maar als ikmoest kiezen zou ik zo weer deze geur meenemen en de rest laten staan.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Playboy; Play It Sexy Parfum.”

  1. Ik heb 'm ook, samen met de nieuwe Play it Rock en Play it Spicy. Ik vind ze alledrie echt heerlijk! Ik ben altijd heel erg kieskeurig en vind veel geuren niet lekker, maar deze dus wel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//