Comfort Zone; Renight Recover Cream.

Een tijdje geleden had ikde November variant van de Glossybox gewonnen. In die box zat o.a. dit productvan Comfort Zone. Een merk waar ik wel al eerder dingen over had gehoord engelezen maar waar ik verder nog niets van had uitgeprobeerd.
Over de creme heb iknogal gemengde gevoelens. Aan de ene kant vind ik hem erg fijn omdat deze mijndroge huid erg goed moisturized maar aan de andere kant is deze creme niethelemaal iets voor mij. Na het een paar dagen te hebben gebruikt kreeg ik lastvan wat kleine pukkeltjes wat ik normaal dus eigenlijk nooit meer heb.ย 
Ik wasmeteen gestopt met het smeren en de pukkeltjes waren binnen 2 dagen weer weg.Het kwam dus zeker weten door deze cream, ook omdat ik verder geen andereproducten gebruikte dan normaal. Hij is dus gewoon wat TE moisturizing voormijn huidtype. Ik raad deze dus wel aan als je echt heel erg droge huid hebt.
Ook is deze renightrecover cream wat aan de prijzige kant, zeker voor een student als ik. Nu hebik een sample gekregen van 15ml maar een fullsize product van 50ml kost al snelzoโ€™n โ‚ฌ70! Dus heb je echt heel erg droge huid die wel een boost kan gebruiken,en je hebt wat geld over aan het eind van de maand? Dan is dit een geschiktproduct voor jou!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

2 thoughts on “Comfort Zone; Renight Recover Cream.”

  1. 70 euro is toch echt wel te duur.. Zou het wel een keer willen proberen met mijn droge huid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//