Photo Of The Week: Ik Ook Van Jou.

“Dedicated to the love of my life.”
Dit is een van de twee foto’s die ik uit de shoot van 19 mei 2011, en zoals jullie hierboven wel al kunnen lezen is deze opgedragen aan Roy. Zo af en toe krijg ik bij bepaalde foto’s een gevoel of gedachte over iets of iemand en dan gaat dat ‘opdragen’ aan iemand eigenlijk vanzelf ^^
Voor de look heb ik het LE You Rock paletje van Essence gebruikt (de aqua en bruine/taupe oogschaduw, en het oogpotloodje als liner) En als mascara heb ik voor de Rimmel Glam’eyes mascara gekozen. Voor de lippen weet ik eigenlijk niet meer precies welke tinten ik uit het 66 lip palette gekozen heb, maar ik weet in ieder geval wel dat het een koraal tint en een rozige tint was!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Photo Of The Week: Ik Ook Van Jou.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//