Photo Of The Week: Fallen Angel Series.

Een aantal van jullie kunnen het zich misschien nog wel herinneren dat ik 8 juni dit jaar model heb gezeten voor een Mieke Petiet visagie examen. Na een lange tijd te hebben gewacht op de originele digitale bestanden e.d. ben ik er alsnog zelf achteraan gemoeten. (dit, omdat ik geen gehoor meer kreeg op mijn vragen aan de MUA student over de prints die ik zou krijgen plus de originele digitale bestanden *deze heb ik nooit gehad btw*)

Vandaar dat ik vorige week zelf maar eens naar de Mieke Petiet school opbelde om te vragen of ik ze niet zelf direct in mijn eigen mailbox kon ontvangen. (ik had de foto’s eerder al een aantal keer nodig voor castings, maar door het negeren van mijn berichten was ik dus gewoon, ff kort door de bocht gezegd, de lul.) Gelukkig was dat totaal geen probleem en vonden ze het zelfs zo schandalig dat ik geen reactie meer kreeg op mijn vragen, dat ik de originele bestanden al een uurtje na mijn telefoontje in mijn email kreeg!

Al met al is het nog goedgekomen op eigen initiatief. Fotografie die dag was by the way done by the amazing Nancy Schoenmakers! Een heel aardige en super getalenteerde fotografe die voor zover ik weet altijd perfect werk afleverd en die voor o.a. bladen als Elle fotografeert.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “Photo Of The Week: Fallen Angel Series.”

 1. Wauw ik vind deze zo mooi!
  Je haar, make-up, belichting <3

  Waarom zit je niet in Hollands next top model….? ;)

 2. Deze serie vind ik echt je allermooiste ooit! Hier kun je heel goed zien dat jij het wel in je hebt!

 3. Ohh altijd verschrikkelijk als je geen gehoor krijgt, brr! Wel echt super dat ze het meteen voor je hebben opgelost toen je er achteraan ging. Ik vind deze foto's echt ge-wel-dig, en Nancy is inderdaad heel goed. Je mag heel trots zijn op deze foto's!

 4. Oh wow. Je ziet er echt prachtig uit, like always. (:

  En wat je zegt over hntm. Gewoon blijven proberen meid.

 5. Mooie foto's! Make-up lijkt bij die zwartelij een beetje bibberig, maar verder erg mooi!

 6. @Charlotte ik denk dat dat de bedoeling was. ik zat zelf alleen model, heb de make-up niet gedaan ^^

 7. super mooie foto en make-up :)
  jammer dat je van de mua zelf niks meer gehoord heb maar nice dat mieke petiet het zelf oplost :)

 8. Mooie foto! Ik heb zelf bij Mieke Petiet op school gezeten. Altijd leuk om werk van mua's van daar te zien :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//