HEMA Moisturizing Lipstick 65.


De moisturizing lipsticks van de HEMA zijn altijd al 1 van mijn favoriete merk lipsticks geweest omdat ze gewoonweg erg fijne kwaliteit hebben en ook nog eens erg budgetproof zijn!

 

Deze tint is 1 van mijn all time favourites als het op shoots aan komt. Deze kleur is prachtig voor zwart/wit, sepia of normale kleurfoto’s en maakt een look al snel van commercial naar haute. De kleur is een mooie classy rode tint die me aan de jaren 30 doet denken en is lekker creamy, hydraterend en erg goed gepigmenteerd. Je hebt dus maar weinig lipstick per keer nodig om een mooi dekkend resultaat te krijgen. Wel ‘staind’ de lipstick een beetje, je moet dus wel goed poetsen wil je de kleur helemaal van en uit je lippen hebben.

Daarnaast heeft de lipstick een typisch geurtje waaraan ik al snel HEMA lipsticks herken. Een aparte maar niet storende geur kan ik het wel noemen. De lipstick heeft me rond de €3,00 gekost en is 36 maanden goed houdbaar. Natuurlijk is deze lipstick ook makkelijk met een kwastje aan te brengen als je dit persoonlijk fijner vind.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “HEMA Moisturizing Lipstick 65.”

  1. Ik vind het ook een erg mooie, donkere en warme kleur. Ik ben zelf meer van de lipgloss, maar deze zou ik zelf ook wel aanschaffen als ik lipstick zou kopen!

  2. Wat een mooie, felle kleur! En heel mooi aangebracht ook, staat je super goed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//