Personal & Blog Updates :3

Ola lieve lezers!

Het punt is gekomen dat ik het allemaal ietsjes rustiger aan zal moeten gaan doen met femketje.nl. Nee, ik ga niet stoppen en zal dit ook nooit doen! Maar aangezien ik normaal elke dag 2 (en soms zelfs 3) artikelen online gooi en daar veel tijd, liefde en energie in steek, zal ik dit moeten minderen naar een paar dagen in de week 2 artikelen per dag, en de resterende dagen in de week 1 artikel per dag. Elke dag komt er dus sowieso iets nieuws online, alleen kan ik niet garanderen dat er elke dag een tweede en soms derde artikel online komt :3

De reden waarom ik meer tijd nodig heb voor andere dingen is omdat ik volgende week bij een nieuwe baan begin waar ik fulltime aan de slag ga en omdat Roy en ik bezig zijn met  nog wat andere dingen tussendoor waar gewoonweg veel tijd en energie in gaat zitten. Daarnaast heb ik ook altijd nog mijn huishouden en sociale bezigheden naast m’n blog die ik toch ook gewoon moet onderhouden ^^

Het wordt dus ietsjes *lees een mini beetje* minder druk op femketje.nl en ook op twitter/facebook, maar dat betekend wel dat ik de tijd die ik in het bloggen steek met nog veel meer liefde per artikel kan schrijven! (en de winnaar van de essence shimmer powder winactie wordt eind deze week via mail gecontacteerd :3)

PS: Er gaan de komende tijd ontzettend veel nagellak reviews en swatches online komen omdat ik als afscheidscadeau van mijn lieve C&A collega’s een shitload aan nagellak gehad heb! :3 Prepare yourself… ;)

I love you all <3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Personal & Blog Updates :3”

 1. Uiteindelijk is elke dag 1 en soms 2 artikelen nog altijd zeer goed éh! Uiteindelijk moeten we allemaal soms een keer een beetje inleveren!

 2. Ik snap het helemaal hoor dat je dat gaat doen :) geen probleem toch! Je blog blijft toch wel groeien zo te zien ;)
  Ben benieuwd naar de nagellak swatches :)

  1. aww thankies :D Ik doe het ook echt met zoveel plezier en ondanks dat het energie kost krijg ik er ook energie voor terug door alle lieve comments en mailtjes en alles :3

 3. Ik vind je blog heel leuk om te lezen, maar begrijp dat je het een beetje rustiger aan gaat doen. 1 á 2 artikelen per dag is ook prima toch :)

 4. Er zijn genoeg blogs waarbij het niet lukt om elke dag een artikel online te krijgen, wat helemaal niet erg is trouwens.
  Beter een artikel minder, dan een snel in elkaar gezet artikel. Begrijpen we helemaal!

 5. begrijpelijk toch? en dit is nog best veel hoor naast een full time baan. Ik blijf gewoon lekker lezen…

 6. Ik heb echt respect voor je dat je elke dag zoveel artikelen postte. Ik vroeg me al af waar je de tijd vandaan haalde, haha dus wat minderen en tijd nemen voor andere dingen is heel begrijpelijk!

 7. Veel succes en plezier op je nieuwe baan!
  Ik vind je blog leuk en zal je blijven volgen, ongeacht hoeveel post je per dag/week post.

 8. Ik wil je veel succes wensen bij je nieuwe baan! En ik vind het leuk om te lezen dat je graag je energie, tijd en liefde in je blog wilt stoppen. Dit is ook echt een van mijn favo blogs om te lezen altijd =D

 9. helemaal niet erg, 2 per dag is veel, ook om te lezen (ik loop altijd achter met het lezen van je blog). Wens je alvast heel veel plezier met je nieuwe baan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//