Catrice Eve In Bloom LE Polishes!

Afgelopen zaterdag ben ik gekidnapt en geblinddoekt in de auto gezet voor mijn 5 lieve vriendinnetjes omdat ik vanaf volgende week dus niet meer bij C&A werk. Ze hebben gewoon een aantal weken achter m’n rug om een ontzettend leuke avond zitten plannen en ik had echt niks door! We waren wezen wokken en ik kreeg een ontzettend groot nagellak pakket met daarin o.a. deze 5 Catrice Eve In Bloom LE lakjes. Deze week heb ik ze eindelijk kunnen proberen en fotograferen. Per stuk bevatten de potjes 10ml lak en kosten ze €2,99.

DSC_4566 copy Als eerste 01 Bloomynous: Een creamy romige witte tint met een gouden shimmery glow. De lak dekt echt zo ontzettend snel (2 dunne laagjes) wat ik totaal niet had verwacht gezien de lichte kleur. De shimmer maakt de lak echt af en geeft het net dat klein beetje extra’s.

DSC_4569 copy

02 Floralilac is een medium paarse lak met mooie paarsige shimmer wat het een uniek paars lakje maakt. Ook deze lak is goed creamy en dekt met 1 a 2 dunne laagjes. Zelf kan ik een mooie paarse lak als deze altijd wel waarderen. Is paars niet zo jouw kleur dan kun je deze lak ook voor de wat kleinere en minder opvallende nail art details gebruiken.

DSC_4571 copy

03 Bed Of Flowers is zo’n kleur waar ik geen genoeg van kan krijgen in het najaar. Een mooie oudroze creamy lak zonder shimmer of andere glow. De lak doet me een beetje aan Welcome To Roosywood denken en voor zover ik kan zien schelen ze niet erg veel qua tint. Zoals de eerste twee dekt ook deze lak goed snel met 1 dikke of 2 dunne laagjes.

DSC_4573 copy

Dan 04 Rosebuddy, een lak waar ik echt naar uit keek. Een mooie creamy rode lak vinden is zo makkelijk nog niet, en niet elke rood is de perfecte rood naar mijn smaak. Deze komt heel erg dicht in de buurt van mijn perfecte rode lak, misschien is dit wel al de meest perfecte kleur die ik in mijn stash heb. De lak is dus creamy en daardoor snel dekkend met 1 dikke laag of 2 dunne laagjes, en bevat geen shimmer. Hij is appelrood te noemen door de iets roze vleug in de lak, dit is echt een fluweelrode tint!

DSC_4574 copy

Als laatste 05 Blossom You Blossom Me wat ik niet zo’n najaarskleurtje vind en naar mijn mening ook een beetje buiten de vibe van de collectie valt. Los van dat is het wel een prachtige creamy zachte peachy tint die een beetje naar zalm neigt. Ook deze lak dekt lekker snel met 2 laagjes en bevat geen shimmer of andere fratsen. Gewoon een net creamy lakje in een iets meer zomerse kleur dan de rest van de collectie.

DSC_4576 copy

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

32 thoughts on “Catrice Eve In Bloom LE Polishes!”

 1. Wat lief dat je vriendinnen zo een leuke avond voor je hebben gepland. Wat de lakjes betreft vind ik de 05 Blossom You Blossom het mooiste.

 2. Bij bed of flowers moest ik ook meteen aan welcome to rosywood denken! Gezien dat een van mijn favoriete najaarskleuren is, word ik van deze kleur ook wel erg blij. :)
  Daarna vind ik Blossom you blossom me een prachtige kleur!

 3. ik heb de paarse en de oud roze ook…paars nog niet opgehad maar als ik hier naar kijk denk ik dat ik daar maar snel verandering in moet aanbrengen.

 4. Mooie lakjes! De tweede is mijn favoriet.
  Wat een onwijs mooie nagels heb je trouwens.

  Fijn weekend,
  Fashialies

 5. Haha, ik had al op Twitter gelezen wat je collega’s gedaan hadden ja, echt een leuke, originele verrassing! =D En wat heb je veel lakjes gekregen! Deze kleurtjes zijn mooi, vooral de paarse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//