Peggy Sage Kohlpotlood.

In de Glossybox van December zat o.a. dit kohlpotlood van het merk Peggy Sage. Een merk waar ik eerlijk gezegd wel al eens over gehoord had maar niet had gedacht dat het zo’n fijn potloodje in zijn collectie had.

Normaal gesproken ben ik niet zo van de higher end merken als het om een zwart oogpotlood gaat en blijf ik meestal bij Catrice of Essence steken die hun potloodjes voor een mooi prijsje aanbieden. Dit potlood van Peggy Sage kost normaalgesproken €5,95 per stuk, wat ik dan vergeleken bij de 1 tot 3 euro van Catrice en Essence weer aardig prijzig vind.

De kwaliteit vind ik wel erg goed, het is een lekker zacht en creamy potlood die goed gepigmenteerd is. Ook zit er aan de andere kant van het potlood zo’n smudger maar die gebruik ik eigenlijk nooit! De smudger is simpelweg een sponsje waarmee je je oogpotlood zou kunnen vervagen als je bijvoorbeeld een smokey eye look wilt maken.

Het potlood brengt fijn en makkelijk aan en daarom raad ik dit potlood wel aan voor de wat jongere meiden die net beginnen met make-up. Als je veel oefent kun je beter zachtere producten gebruiken dan keiharde potloodjes die je eerst moet verwarmen voordat ze je huid geen pijn meer doen bij het aanbrengen. Wel blijft het potlood redelijk lang zitten maar vergeleken bij andere potloodjes die ik heb maakt het niet erg veel uit qua houdbaarheid op de ogen.

Al met al, het is een fijn potloodje maar het kan goedkoper bij een ander merk!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Peggy Sage Kohlpotlood.”

  1. Ik zweer juist bij de high-end merken! Al jarenlang gebruik ik Lancome Le Crayon Kohl en het is het enige potlood dat ik ook daadwerkelijk op maak (Dagelijks gebruik en nog doe ik 1 a 2 jaar met zo'n ding!). Het is een investering ja, maar dan heb je ook wat! Dit ziet er echter wel uit als een fijn potlood om mee te oefenen en te spelen :)

  2. Lijkt me een heel fijn potloodje! Het is zo jammer dat potloodjes van Essence bijvoorbeeld, niet goed op mijn waterlijn blijven zitten. Max Factor doet dat weer wel wat beter. Ik gebruik goedkopere potloodjes vaak voor op mijn oogleden =)

  3. Wauw dat ziet er heel fijn uit. Ik heb één van dior en ook om te smudgen maar dat werkt niet fijn vind ik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//