Essence Colour & Go 78 Blue Addicted.

Blue Addicted was zo’n lakje waar de halve beauty wereld om zat te kwijlen en ontzettend veel moeite voor deed om te bemachtigen. Ook ik deed er moeite voor, zeker aangezien ik drie keer heen en weer was gegaan om te kijken of het lakje bij mij in de buurt al te krijgen was.

De lak is best wel sheer, zeker met 1 laagje maar is makkelijk op te bouwen of simpelweg over een ander  wel dekkend lakje aan te brengen. De lak is blauw met blauwe en groene grove glitters en met fijnere blauwe glittertjes. Het is een leuk lakje voor bijvoorbeeld nailart details.

De lak is wel een crime om van je nagels af te krijgen. Daarom raad ik je zo’n Essence studio nails potje aan, daarmee verwijder je binnen no time glitternagellak waar je normaal een uur op zou zitten schrobben!

Het lakje bevat 5ml lak voor een prijsje van €1,29.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Essence Colour & Go 78 Blue Addicted.”

  1. Ik heb hem ook en ik vind hem supermooi, vooral als ik meer lagen aan breng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//