Paris Memories Polishes 253, 254 & 264.

Met pasen begin april is hier altijd een paasmarkt. Ook dit jaar had ik weer wat gekocht en dit keer waren het 3 lakjes van Paris Memories voor een paar euro. En omdat roze lakjes en glitterlakjes altijd favoriet zijn kon ik de plank niet mis slaan met deze drie tinten.

Als eerste 253; een blanke basislak met groenige grove zeshoekige glitters en fijnere glittertjes in de kleuren groen, paars, blauw en goud. Deze lak vind ik persoonlijk erg mooi over een lichtbruine nude lak maar kan natuurlijk ook perfect gedragen worden over een witte, zwarte of roze lak (of elke andere kleur naar keuze wat jij mooi vind).

Dan 254; geen blanke basislak dit keer maar een licht gepigmenteerde roze basislak, deze is wel sheer, en bevat multicoloured fijnere glitters in de kleuren blauw, groen, roze, paars en oranje. Zelf vind ik deze lak het mooist op een fel roze lak voor net die extra special touch! Ook deze lak kan makkelijk op andere kleuren gedragen worden, het is maar net wat jij zelf het mooist vind.

Als laatste 264; een gewoon creamy fel roze barbie lakje. Deze viel ietsjes tegen gezien de dekking maar de popping kleur maakt dat zeker meer dan goed. Om deze lak dekkend te krijgen heb je wel een laagje of 3 nodig, anders blijf je je natuurlijke tips er door heen zien. De lak heeft trouwens als je erg goed kijkt en het licht er goed op valt een paarsige gloed over zich heen, wel erg pretty!

Al met al, voor die paar euro heb ik wel 3 mooie lakjes kunnen toevoegen aan mijn stash, roze en glitters zijn altijd welkom!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Paris Memories Polishes 253, 254 & 264.”

  1. yups, ze zijn zeker wel in normale winkels te krijgen alleen weet ik niet precies waar maar ze zijn wel budget! :D ik geloof maar een euro per stuk

   1. Deze zijn bij de dirx te verkijgen, en op de meeste markten dan. Verder weet ik geen winkels.

    En ik heb nu stiekem toch wel spijt dat ik de roze glitter heb laten staan, misschien haal ik die morgen toch nog ;D.

 1. Misschieen een tip maar het merk ‘Paris’ is te koop bij de Big Bazar. Alleen in Vlissingen heb je daar geen nagellak van, wel oogschaduw, poeders, foundation, lipsticks enz.

 2. Heey
  dit zijn hele leuke nagellakjes!
  Ik heb de zilveren glitter ze kosten iets van 1,80 bij de dirx
  Er zijn nog veel meer producten van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//