Parfum: Playboy – Super Playboy.

Een jaar of anderhalf/2 geleden kocht ik al eens een Playboy geurtje met de naam play it sexy. In dit review de nieuwste Playboy geur, Super Playboy genaamd.

DSC_4519 copy Zelf vind ik de meeste vrouwelijke geuren van Playboy altijd wel erg lekker en zoet, en ook deze knalroze geur is favoriet geworden. Ik ben zelf niet zo thuis in het omschrijven van de topnoten en al die dingen maar wat ik wel kan zeggen is dat je wel echt van zoete geuren moet houden, mocht je geïnteresseerd zijn in deze geur. Het is een warme zoete geur die bloemig en fruitig tegelijk is. Ik kan het maar lastig beschrijven. Ik vind het gewoon een awesome lekker geurtje en draag deze zo’n 4 dagen in de week!

DSC_4521 copy

Het doosje is trouwens erg gaaf en ik vind ‘m leuker dan de vorige geuren. Lekker hotpink met zwart en een super hero stripverhaaltje op de achtergrond. Een flacon als ik heb (30ml) kost 13,50. Super budgetproof en ook nog eens een lekkere langhoudende geur!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

24 thoughts on “Parfum: Playboy – Super Playboy.”

  1. Ik heb nu een aantal van deze geurtjes geroken en het is echt niks voor mij. Maar deze heb ik niet geroken dus wie weet ;-)

  2. Lijkt me een lekker geurtje. Zelf heb ik ‘Play it lovely’ die vind ik ook erg lekker. En ik vind die flesjes altijd zo leuk ^^

  3. Lijkt me een heerlijk geurtje en het flesje ziet er leuk uit. Op dit moment heb ik Play It Lovely, die is ook lekker, maar het flesje is wat saai :-P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//