Omdat Soms Dingen Niet Gaan Zoals Verwacht…

..is er even een stillere periode aangebroken op femketje.nl. Ik heb te weinig tijd en te veel gedoe aan m’n hoofd op dit moment om nog met veel regelmaat te bloggen. Long story short: Ik heb geen energie meer. Ik blijf nog wel gewoon looks en nail arts maken, maar het posten er van zal wat langzamer aan gaan.

apr8

Misschien dat ik me hier later on nog wat meer over uitweid, maar ik ben gewoon eventjes op in life. Volgende week heb ik een weekje vakantie en ik ben er zwaar aan toe. Hopelijk heb ik dan weer even een goede boost om weer aan het bloggen te slaan. Voor nu: To Be Continued!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Omdat Soms Dingen Niet Gaan Zoals Verwacht…”

  1. Wens je een hele fijne vakantie toe en neem je rust! Als je op bent, moet je maar eerst even goed opladen.

  2. Oh balen, ik ken het gevoel van op zijn maar al te goed! Geen probleem joh, geniet lekker van je vakantie en doe het rustig aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//