Odorex Extra Dry Lotion & Onzichtbaar Puur Deodorant.

Een tijdje terug ontving ik van het merk Odorex een set om uit te proberen. Van te voren had ik een paar korte vragen moeten beantwoorden om te kijken welke set het best bij mij zou passen. Ik heb de twee producten goed uitgetest en het grappige is dat ik de lotion al een paar keer eerder gekocht heb voor Roy en er dus al heel wat goeds over gehoord heb vanuit zijn ervaringen. Zelf heb ik alsnog de lotion getest, misschien dat deze voor mij anders zou werken en ook de deodorant heb ik met veel plezier gebruikt en geprobeerd.

Als eerste de lotion. De goede verhalen die ik van Roy hoorde kloppen echt. De lotion moet je aanbrengen als je ’s avonds gedouched heb. Je dept het simpelweg onder je oksels met een wattenschijfje en laat dit goed intrekken voordat je kleding aan of uit trekt. Je kunt de lotion het beste 2 a 3 keer per week gebruiken maar zelf was ik, net als Roy toendertijd, met 2 keer in de week al safe. De lotion zorgt er voor dat je, simpel gezegd, niet meer zweet op de plekken waar je de lotion aanbrengt. “De lotion onderdrukt op een verantwoorde wijze overmatige transpiratie en voorkomt transpiratiegeur, ook op de momenten dat u extra zekerheid nodig hebt.” De lotion is dus multifunctioneel want stel dat je snel last hebt van zweethanden, dan kun je de lotion ook aan de binnenkant van je handen gebruiken. Zelf vind ik dit niet echt een product wat ik altijd nodig heb, ik zweet van mezelf niet zo snel en ook niet veel maar voor een leuk feestje of wanneer ik bijvoorbeeld een katoenen grijs shirt aan wilt, zou ik soms wel eens helemaal niet willen zweten omdat je dan zo ontzettend snel zweetplekken ziet, terwijl je je niet eens inspant! Sommige kleding is een ramp als je ook nog maar een beetje zweet maar met deze lotion kun je binnen no time alles dragen zonder je zorgen te maken.

De deodorant was wel echt mijn ding en had een lekkere geur. Niet al te bloemig of overheersend maar gewoon lekker fris! Deze deodorant zou witte strepen op kleding moeten voorkomen. Iets wat ik wel echt nodig heb als ik bijvoorbeeld ga werken omdat ik altijd in het zwart of zwart/wit werk. Witte strepen zijn dan dus echt een hel! Deze deo geeft inderdaad geen witte strepen en voelt gewoon lekker aan. Soms, vooral bij deo’s in sprayvorm, kan ik soms nog wel eens een prikkelig gevoel krijgen doordat er alcohol e.d. in zit, bij deze alcoholvrije deo heb ik daar totaal geen last van. De houdbaarheid van de deo is ook erg goed, je sprayt het in normale hoeveelheid ’s ochtends  op en je heb de rest van de dag een lekkere frisse geur onder je armen, ook als je inspannend werk gedaan hebt die dag!

De lotion kost zo rond de €3,99 en de deodorant €2,99. Prima prijsjes voor prima producten als je het mij vraagt!

x femketje

PS: Maak jij al kans op €25 shoptegoed?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Odorex Extra Dry Lotion & Onzichtbaar Puur Deodorant.”

 1. Wat leuk om te zien dat ze de pakketjes echt aan de persoon hebben aangepast, ik heb namelijk 2 andere producten ontvangen. Moet het eigenlijk nog gaan uitproberen! Erg handig dat je die lotion ook op andere plekken kan gebruiken.. hmm zou je die ook kunnen gebruiken in het geval van zweetvoeten..!? Dan ga ik mijn vriend hier eens mee te lijf ;)

  1. Ja het werkt ook goed tegen zweetvoeten inderdaad! Vriendlief hier heeft dat daar ook een tijdje voor gebruikt :3 Let wel op dat je het niet op veel (grote) oppervlakken tegelijkertijd aanbrengt omdat het zweet er toch op de een of andere manier uit moet komen. Elk plaatsje wat je zegmaar ‘afsluit’ met de lotion zoekt een nieuw plekje om het zweet te lozen XD

 2. Ik snapte niet waarom ik geen artiketjes van je zag bij Bloglovin had mijn bloglovin je automatisch ontvolgd ofzo :(
  Hihi dus ik heb je weer gevolgd. Ik moet die lotion echt eens gaan aanschaffen. Ik heb al zoveel goede verhalen gehoord en Ik ben jammer genoeg wel gezegend met de kwaal dat ik snel zweetplekken heb. Ze stinken niet, nee dat niet maar het is echt lelijk gewoon.
  xx

 3. Ik was zo blij toen ik Odorex ontdekte! Ik zweet ontzettend, zelfs in de winter als ik het ijskoud heb, en kon dus met uitgaan nooit shirtjes met mouwen aan want dan zag je altijd zweetvlekken. Nu heb ik Odorex depper en zweet ik niet meer! Ik hoef het niet eens meer iedere week aan te brengen!

  De deo heb ik nog niet getest, wel een roller, ook erg fijn!

 4. Het lijkt me echt een uitkomst dat dit een goede werking heeft en belooft wat het doet en doet wat het moet doen. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//