ELF Cream Eyeshadow: Teal Party.

ELF is denk ik wel een van de meest goedkope make-up merken ooit. Het enige puntje is dat het alleen online te krijgen is en daarbij de verzendkosten aardig hoog liggen. Laatst schreef ik al over een nagellakje van ELF wat ik gewonnen had in een set van verschillende producten naar keuze. Vandaag het tweede product wat ik grondig uitgeprobeerd heb; een cream oogschaduw (mijn haat/liefde verhouding productsoort).

De kleur die ik gekozen heb is een teal groenblauwige tint. Echt ontzettend mooi in zonlicht want dan zie je pas echt de kleur en alle multicoloured shimmer goed. Zoals jullie wel weten ben ik nooit zo excited over creamy producten omdat ze vaak smudgy worden en van je gezicht af smelten in de loop van de dag. Toch was de houdbaarheid van deze creamy oogschaduw best goed, ook zonder primer of oogschaduwbasis. De oogschaduw creaste vrijwel de hele dag niet terwijl het wel een erg zachte en smeerbare structuur heeft.

De pigmentatie is trouwens ook echt amazing! Je hebt niet veel product nodig per keer om een mooi resultaat te krijgen. Ook is de kleur makkelijk te blenden door de zachte structuur. Het enige minpuntje wat ik kon vinden was de verpakking. Ik moet echt een kwast gebruiken wil ik de oogschaduw aanbrengen, anders zit er een shitload aan product onder mijn lange nagels. Ook lijkt de verpakking enorm groot vergeleken bij de hoeveelheid product je daadwerkelijk krijgt. Daarnaast bevat de oogschaduw ook parabenen. Als je dus parabeenvrije oogschaduw wilt kan ik je deze creamy variant niet aanraden. Afgezien van dat vind ik het echt een top product (en dat zegt een creamy product hater).

Voor 10 gram product betaal je normaal gesproken €4,00 op de ELF site.

x femketje

PS: Maak jij al kans op €25 shoptegoed?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “ELF Cream Eyeshadow: Teal Party.”

  1. ziet er goed uit!
    Ik heb ook altijd een ‘shitload aan product’ onder mijn nagels als ik ergens geen kwast voor gebruik!
    xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//