O.P.I. Navy Shatter Polish.

In de glossybox van vorige maand zat o.a. dit O.P.I. shatter lakje. Nu had ik toch echt het idee dat deze trend al uitgestorven was in de zomer van 2012 maar blijkbaar moesten ze van de lakjes af. Afgezien van dat vind ik de kleur die ik ontvangen heb wel mooi maar niet al te mindblowing.

DSC_1918 copy DSC_1920 copyZoals bij veel andere crackle lakjes geldt ook bij deze van O.P.I. de regel: hoe dikker je de lak aanbrengt, hoe grover de cracks zullen worden. Zelf vind ik bij deze trend grovere cracks een stuk mooier dan hele fijne lijntjes die bijna niet opvallen. Als ik een lak als deze gebruik wil ik ook de basiskleur onder de crackle goed kunnen blijven zien!

De kleur van deze crackle heet Navy en de lak doet zijn naam zeker wel eer aan. Een prachtige donkerblauwe navy tint, zonder shimmer die matte opdroogt. Natuurlijk kun je altijd een glossy topcoat aanbrengen voor een glimmende finish, maar ik vind dat matte zelf ook wel wat speciaals hebben. En lucky as I am heb ik ook de shatter lak van mijn lieve collega Melissa gehad. Over die kleur shatter polish komt later nog een artikel!

DSC_1917 copyShatter/crackle lakjes van O.P.I. bevatten 15ml lak en kosten zo rond de €13,95.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

27 thoughts on “O.P.I. Navy Shatter Polish.”

  1. De swatches zien er mooi uit, maar crackle lack zal nooit mijn favoriet worden…..

    1. Ik vind het nog steeds wel leuk maar niet iets wat ik nog vaak gebruik. De trend is simpelweg gewoon over en snap dus ook niet echt waarom glossybox vorige maand alsnog in bijna elke doos een crackle lakje heeft gestopt >.<

  2. Ben niet zo’n fan van crackle nagellak, maar de rechter vind ik dan wel weer erg mooi! De combinatie van roze met navy is gorgeous :)

  3. Ergens vind ik crackle nog wel leuk, maar ik gebruik het eigenlijk niet meer. Vind het dikker aangebracht ook mooier. Ik vond het van OPI vooral leuk dat ze veel meer verschillende kleuren crackle op de markt brachten

    1. Ja inderdaad! En ik vind de OPI crackles ook erg mooi barsten, veel mooier dan de goedkopere versies van bijvoorbeeld Essence!

  4. Meh… op zich wel een leuk kleurtje, maar ik heb het een beetje gehad met de shatters moet ik eerlijk zeggen.

  5. vergeleken met de meeste crackle ziet deze er mooi uit, hij breekt goed! in vlagen vind ik het nog wel eens leuk om te dragen :)

  6. Wauw, ik vind de crack wel ontzettend mooi! Ik wist niet eens dat er verschil in de crack zat als je de lak dik aanbracht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//