Gosh Mineral Waterproof Eyeshadow 008 Violet.

Gosh is een merk waar ik nooit echt super laaiend enthousiast over ben geweest. De producten zijn okay maar wanneer ik ze vergelijk met bijvoorbeeld Catrice vind ik de producten van Gosh erg duur wanneer ik kijk naar de kwaliteit. Toch zijn er weer meer minpunten dan pluspunten aan deze oogschaduw stick.

DSC_1946 copy Een mineral waterproof oogschaduw potlood als deze kost normaal zo rond de €7,99 voor 2.5 gram product. Een pluspunt er aan vind ik dat het een mineral product is en dus (als het goed is) geen porie-verstoppende ingrediënten bevat. Echt waterproof en smudge-proof vind ik de oogschaduw niet, zelfs met een oogschaduwbasis had ik het idee dat de oogschaduw wat in de crease ging zitten en kon ik de oogschaduw uitsmeren en wegvegen. Een ander minpuntje vind ik de geur die aan het product zit, een beetje bedompt en alsof het heel erg lang ergens op een vochtige zolder gelegen heeft. Aan de andere kant vind ik deze kleur wel weer erg mooi en is deze zeker wel geschikt als highlighter onder het wenkbrauwbot of binnenste ooghoek.

DSC_1947 copy

Ik heb zelf nogal gemengde gevoelens bij dit product en ik vind het gezien de kwaliteit en beloftes die het maakt geen €8 waard. Jammer maar helaas, Gosh heeft me nog steeds niet impressed!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Gosh Mineral Waterproof Eyeshadow 008 Violet.”

  1. Jammer dat het zo tegenvalt! Ik heb dat ook vaker met Gosh. Omdat het wat duurder in prijs is heb ik er hogere verwachtingen van dan een Essence/Catrice, maar soms zijn budgetmerken toch zo gek nog niet!
    Wel een mooie kleur trouwens ;-)

  2. Hmm, de kleur vind ik wel erg mooi! Maar inderdaad, bij ‘t Kruidvat bekijk ik Gosh wel eens, maar val dan toch terug op Catrice of Essence, de producten spreken me veel meer aan en zijn nog goedkoper ook! Nee, ook ik ben geen fan van Gosh..

  3. Wat jammer. :( Ik heb ook een aantal dingen van Gosh maar op de een of andere manier valt het toch altijd een beetje tegen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//