NYX Jumbo Pencils Black Bean & Milk.


Eindelijk heb ik zed an, gekregen voor mijn verjaardag; de super gewilde NYX jumbo pencils in black bean en milk. De perfecte basis voor oogschaduw, om te highlighten of te shapen.

 

Deze twee pencils kosten normaal gesproken zo’n €3,59 per stuk bij bijvoorbeeld Boozyshop.nl en zijn zo’n 12 maanden goed houdbaar. Beide pencils zijn matte, blenden erg fijn en goed en zijn super goed gepigmenteerd. Wel merk ik dat ze een beetje creasen in de loop van de dag maar dat is op te lossen door eerst een andere basis aan te brengen.

Black Bean vind ik zelf echt de perfecte basis voor vooral donkere en metallic oogschaduws. Deze worden veel feller en intenser met Black Bean er onder. Milk ik perfect voor felle matte en shimmer tinten. Alle kleuren die je op Milk aanbrengt ‘poppen’ meteen veel meer. Ook is Milk perfect om in de binnenste ooghoeken te highlighten of om deze onder het wenkbrauwbot aan te brengen.
Al met al, jaren lang hebben deze pencils op mijn wishlist gestaan en nu heb ik ze dan eindelijk!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “NYX Jumbo Pencils Black Bean & Milk.”

  1. milk heb ik zelf ook, vind hem echt heel fijn!
    black bean staat nog op mijn wishlist :)

  2. Super mooie pencils en wat leuk dat je ze eindelijk heb! dan ben je er extra blij mee :)
    liefsx

  3. Oeh, dat ziet er goed uit zeg. Ik moet sowieso maar weer eens boozyshop onveilig maken, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//