NYX HD Photogenic Concealer – Porcelain.

Een tijdje terug schreef ik al over de MAC pro longwear concealer die me redelijk goed beviel. Ook noemde ik in dat artikel de concealer die ik vandaag gereviewed heb, de NYX HD photogenic concealer in de ultra lichte kleur Porcelain. Ik kan 100% eerlijk zijn en zeggen dat dit mijn favoriete concealer EVER is!

DSC_7035

DSC_7038

De concealer zit in een normale huls en heeft een spons-applicatortje. Ik moet zeggen dat ik de concealer nu al een aantal maanden gebruik en deze nog lang niet op lijkt te gaan. Ook kost hij niet erg veel, voor 6,80 heb ik ‘m in de online Douglas shop gescoord, maar zag dat hij ook in de meeste Douglas filialen gewoon te koop is.

DSC_7039

De concealer is ontzettend licht qua kleur en gevoel. Totaal geen cakey effect en de kleur matcht perfect met mijn bleke gezicht. Ook blend de concealer zo super fijn en snel, je ziet echt niet dat je het draagt! Nog een pluspunt is dat ik totaal geen breakouts van deze concealer kreeg, terwijl ik dat bij die veel duurdere van MAC wel had. Ook geld voor deze concealer: A little goes a very long way. Je hebt weinig nodig om veel onzuiverheden weg te werken. Ik heb zelfs het idee dat ik met deze concealer stukken langer ga doen dan met welke concealer dan ook. Op de FOTD foto hieronder heb ik voor mijn huid alleen de NYX concealer gebruikt om oneffenheden weg te werken.

DSC_6663 copy small

Ik ben verliefd, deze concealer is een life-saver die nog goed te betalen is ook!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “NYX HD Photogenic Concealer – Porcelain.”

  1. Deze heb ik ook! Vind ‘m ook erg prettig, het is de lichtste die ik zo ongeveer heb gehad. Gebruik nu die van Collection en die dekt nog net wat beter, maar verder vond ik deze ook erg fijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//