NYX Glitterati Glitter Cream Palette review + filmpje.

Ik was zoooooo ontzettend excited toen mijn pakje met verjaardagsbestelling van www.boozyshop.nl binnen kwam! Ik had in de webshop de meest extravagante prachtige glitterende eyecream palette EVER gezien!

 Naast het feit dat dit mijn allereerste cream palette is met zo veel glitters, is dit ook mijn allereerste NYX product ooit. In ieder geval ben ik totally in love with NYX alleen nog maar na dit palette in mijn handen te hebben gehad. Natuurlijk heb ik wel meerdere NYX producten gezien in reviews en alles, maar ik had nooit eerder de kans gehad ook daadwerkelijk iets te bestellen totdat ik www.boozyshop.nl tegen kwam. Een nieuwe hemelachtige wereld ging voor me open toen ik op die webshop terecht kwam.
De palette bevat maar liefst 21 prachtige glitterende kleuren die je zelfs in het dagelijks leven kunt gebruiken *wel met mate zou ik zeggen, anders ben je net een wandelende kerstdecoratie*. Ook is dit een super palette als je net een extra touch aan je look wilt geven voor bijvoorbeeld de feestdagen.
Er zitten twee kwastjes bij de palette maar deze heb ik zelf nog niet gebruikt aangezien ik er met mijn eigen kwastenset al meteen in dook. Het aanbrengen van de glitter cream is nog redelijk tricky omdat je snel last hebt van fallout. Zorg er dus voor dat je een dikke laag poeder onder je ogen doet voordat je met dit palette aan de slag gaat of gebruik een stukje plakband om naderhand de losse glitters van je gezicht te halen. De glitter cream op je kwasten krijgen is best makkelijk ondanks dat de cream zelf wat hard is. Wel is het moeilijker om de glitters precies op de juiste plaats op je ooglid te krijgen (o.a. door de fallout).
Voor dit palette heb ik ongeveer €13,00 betaald, geen geld voor zo’n super palette als je het mij vraagt!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “NYX Glitterati Glitter Cream Palette review + filmpje.”

  1. Timmi is zo schattig! Ik hou van katten :D
    Wat een leuk palette, echt een goede review! Ik vind die kleurtjes erg leuk, en nu heb ik echt ineens zin in glitter! Ik wil ook nu iets van NYX! Jij bent echt slecht voor mijn bankrekening ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//