Essence eyebrow designer #03 light Brown.

Zoals jullie wel weten heb ik niet erg donkere wenkbrauwen van mezelf en gebruik ik voor shoots wel eens een wenkbrauwpotloodje om ze een iets duidelijkere kleur te geven *en soms ook een totaal andere kleur*.
 Om eens een budgetproof voorbeeld te geven van een wenkbrauwpotlood wat ik heb en vaak in de zomer gebruik is deze van Essence: 03 light Brown. Dit is eigenlijk niet mijn eigen kleur aangezien deze nog wat te donker is en meer een rood/bruinige (haar)kleur heeft, maar staat erg mooi als de zon dagenlang schijnt en je iets meer met je gezicht wil doen dan alleen een simpel mascara-tje. Ook omdat dit de lichtste kleur is die op dat moment verkrijgbaar was, had ik hem maar meegenomen. (voor nog geen euro had ik hem in de pocket.)
 Het potloodje zelf ziet er okay uit en op de dop zit nog een borsteltje om de kleur wat uit te borstelen en om je wenkbrauwen in de goede vorm te krijgen. De kleur zelf is niet erg intense aangezien je redelijk wat moet aanbrengen wil je een groot verschil zien en het potloodje is naar mijn mening erg hard. *ook het borsteltje is erg stug* Je zou de punt van het potloodje eerst kunnen verwarmen met een aansteker om deze makkelijker smeerbaar te maken. In de kleur zelf zitten ook kleine sparkles die erg mooi en niet al te aanwezig in je wenkbrauwen zitten na het aanbrengen.
Hier even een voorbeeldfoto waarin ik het potloodje gebruikt heb. Zoals je kunt zien valt het niet extreem op aangezien deze shoot midden in de zomer was, maar geeft het wel iets meer definitie aan je gezicht (vooral als je lichte wenkbrauwen hebt).
 Over het algemeen een prima product, alleen jammer dat de punt nogal hard is als je deze niet eerst warm maakt. Dit wenkbrauwpotlood is verkrijgbaar in bijna alle Kruitvat filialen.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Essence eyebrow designer #03 light Brown.”

  1. Dat ziet er goed uit! I like it :) Alleen heb ik donkere wenkbrauwen, zou waarschijnlijk dan een donkerdere moet nemen hè ;)

  2. Leuk! ik heb er eentje van de hema, die is superfijn! ik heb trouwens ook hele lichte wenkbrauwen (;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//