NYC Lipstick 319 Violet Shine.

Een tijdje terug alweer had ik deze NYC lipstick gewonnen bij Deltacephei.nl .
Naast het feit dat het mijn eerste NYC lipstick was, was het ook meteen mijn eerste NYC product ever. De verpakking vind ik wel wat minder, de dop zat vastgeplakt aan de huls met de ingrediënten lijst en de naam van de lipstick. Deze heb ik uiteindelijk in een apart boekje opgeplakt om de naam niet te vergeten.

De lipstick zelf is wel erg fijn, dekt goed, heeft een creamy finish met een fijne shimmer en een lekkere maar niet storende zoete geur. Het is een mooie rood roze tint die erg draagbaar is en een look snel een classy touch kan geven.

Ik weet niet precies de prijs aangezien ik deze lipstick gewonnen heb maar ik neem aan dat deze niet duurder dan €4,00 gekost heeft aangezien het een budgetmerk is.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “NYC Lipstick 319 Violet Shine.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//