Essence Nail Art Protecting Base Coat.

De zoektoch naar de perfecte base coat is aardig op zijn eind gekomen toen ik deze base coat mee nam uit de kruidvat in Rotterdam een maand of 3 geleden. Heel toevallig was ik een dagje in Rotterdam met vriendlief en MOEST ik gewoon eventjes de kruidvat in. Daar kwam ik deze base coat tegen die toendertijd nog niet bij mij in de buurt verkocht werd. 
Na de base een aantal weken met verschillende nagellakjes had geprobeerd kwam ik tot de conclusie dat het zeker geen slechte base coat was. De base beschermd mijn nagels erg goed tegen verkleuren etc. maar nog steeds is het blauwe Essence killer lakje die mijn nagels altijd maar dan ook echt ALTIJD verkleurd, ook voor deze base te sterk.
Afgezien van dat is het echt een aanwinst. Je hebt niet veel nodig per keer en het droogt echt onzettend snel!
Ik ben er erg tevreden over en de prijs/kwaliteit verhouding is echt perfect. Deze base coat heeft me maar €1,99 gekost.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Essence Nail Art Protecting Base Coat.”

  1. wat leuk! ik vind het echt jammer dat ik bij mij in de buurt geen één essence nail art vak erbij heb!

  2. Ik heb hem ook, ik vind hem wel oke. Ik merk eigenlijk nooit een verschil tussen wel of geen basecoat dus ik kan het niet echt beoordelen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//