NYC – Cheek Glow Powder Blush.

DSC_3008Blushes, ik ben er gek op :D Vooral de peachy tinten met een lichte shimmer zijn de liefdes van mijn leven. Zo is namelijk ook deze mooierd van NYC, met de naam 649 Prospect Park Rose.

DSC_3024 copy small

De blush is dus een peachy roze cheek glow met een fijne shimmer in. Bij zowat elke huidskleur staat deze mooi. Hij heeft prima pigment wat goed op te bouwen is maar ook zeker fijn blend in de huid. Een kleur als deze is ideaal in de zomer maanden omdat het je natuurlijk gekleurde huid mooi complimenteerd en je echt een pretty glow geeft. Ook kun je hem wat lager aanbrengen dan normaal, als soort contour of bronzer idee. Dit is super mooi als je wat bleker bent en dan sla je meteen 2 vliegen in 1 klap.

Zelf heb ik de blush als bronzer/contour kleur in bovenstaande foto gebruikt, hier komt de look morgen nog van online met meer foto’s en de hele rambam :)

De blush zit trouwens in een fijne en stevige plastic verpakking, welke herkenbaar is voor NYC. Per pan krijg je maar liefst 8.1gram product, waar ik zelf echt forever mee doe! A little goes a long wat met deze blush en dat is fijn, zeker wanneer je een minder groot beauty budget te besteden hebt. Ook zit er nog een blush kwastje bij, deze gebruik ik zelf niet want ik vind ze te klein en vaak ook te hard op mijn huid. Maar het is wel nice dat er eentje tussen zit, mocht jouw kwasten collectie nog niet zo uitgebreid zijn. Wel kan ik zeggen dat de blush ook fijn met de vingers aanbrengt voor een super natuurlijk effect.

Al met al, ik ben er zeker wel weg van en hij staat nu standaard tussen mijn daily product items. De prijs: €3,49 bij o.a. Kruidvat.

x femketje

PS: Super duper happy 29th bday to the love of my life <3

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “NYC – Cheek Glow Powder Blush.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//