NYC Big Bold Bronzing Powder.

Bronzer is een product wat ik met vlagen gebruik. Op het moment pak ik ook weer sneller naar een bronzer dan naar een blush, en een volgend moment ga ik weer compleet voor de blush. Wisselvallig als het weer is mijn make-up gebruik, maar dat houdt het leuk en interessant!

Vandaag review ik een massive grote bronzer (in de kleur 602 Metropolitan) die ik al enige tijd in mijn stash heb en grondig heb uitgeprobeerd.

DSC_8691

DSC_8692

De kleur van de bronzer die ik heb is . Deze is ontzettend goed gepigmenteerd en bevat een fijne shimmer. Een perfecte zomer bronzer dus voor een glowy look! Hij is eigenlijk zo goed gepigmenteerd dat je voorzichtig te werk moet gaan en veel moet blenden als je een bleekscheet zoals ik bent.

DSC_8694

Een super duidelijke foto van de bronzer in de look heb ik eigenlijk niet, simpelweg omdat ik hem nog maar in 1 FOTD gebruikt heb en daar net mijn haar een beetje voor zit. Maar ach, toch voor het idee alsnog even de foto’s van die look. Ik moet wel zeggen dat ik in die look de bronzer erg minimaal heb gebruikt in the hollows of the cheek, en super goed geblend!

DSC_8775 copy crop small

DSC_8741 copy small

De bronzer is echt enorm en kost maar 3,99 voor een pan met maar liefst 17,5 gram! Bammes, als dat geen goede deal is weet ik het ook niet meer.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “NYC Big Bold Bronzing Powder.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//