Catrice VISIONairy LE Liquid Liners.

De rest wat ik scoorde van deze collectie staat al gereviewed, en er zijn een aantal looks met de producten on its way. Maar vandaag review ik als laatste de 2 liquid liners uit de Catrice VISIONairy LE. Ik ben totally hooked on de Metallure LE liquid liner, en deze 2 lijken er best op in de verpakking dus ik had vanaf het begin al goede hoop dat ook deze 2 favoriet zouden worden.

20150106_133840

20150106_133858Het zijn dus 2 liners, liquid substantie *my fave!* in een donkergroene tint en in een zwarte kleur. Beide liners bevatten zilverkleurige glittertjes en shimmer, lekker flashy en precies goed voor aankomende lente waarin metallic finishes en shimmer weer morgen.

De pigmentatie van de liners is goed, niet zo super dat je met 1 swipe je hele winged liner klaar heb, maar met 2 dunne laagjes is hij perfect. Ietsjes minder dan mijn favo LE liner dus, maar zeker wel de moeite waard om even uit te proberen en onder de knie te krijgen.

Maar WTF is up met die kwastjes Catrice?!?!

20150106_134008Het kwastje van de zwarte liner is een stuk dikker dan van de groene (rechts), en de haartjes staan alle kanten op. Het kwastje van de groene liner staat ook wat weird naar 1 kant gebogen en heeft een raar puntje… Die ga ik dus nog bijknippen want dit gaat nergens over. Dikke fail wat dat betreft, het haalt mijn oordeel over deze fabulous liners wel wat omlaag. Aandachtspuntje voor de volgende collectie waar een liquid liner in zit?!

DSC_9867 copy small DSC_9880 copy small

Op de 2 foto’s hierboven draag ik bij de eerste look de groene liner (i.c.m. het groene LE palette), en bij de tweede look de zwarte (i.c.m. het roze LE palette).

Afgezien van het rare kwastjes drama ben ik zeer tevreden over deze liners. Ze gaan ook aardig lang mee gedurende de dag, maar een plens bui overleven deze liners niet. Niet waterproof dus, maar wel pretty en fijn voor een dagje werk binnenshuis of op school/kantoor/whatever ;)

De liners zijn limited edition, dus op is op! Ze kosten zo’n 4 euro (3,79 geloof ik) per stuk.

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Catrice VISIONairy LE Liquid Liners.”

  1. Wat raar dat die kwastjes er zo scheef bijhangen! Dat wil je natuurlijk niet hebben… Verder zien ze me er prima uit! :-)

  2. Wat zijn ze mooi! Vooral die groene vind ik prachtig, vooral in combinatie met de look die je erbij hebt gemaakt :)

  3. Mooie liners, maar wat raar van de kwastjes!! Zo had ik ook iets raars, gelukkig kon ik hem omruilen, ik kocht een nagellak van Essence, draaide hem open, geen kwast te bekennen! :P Weird…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//