NYC – 817 South Street Seaport Palette.

Een tijdje terug had ik een gaaf NYC make-up setje gewonnen waar o.a. dit paletje in zat. Ik kan verklappen dat het echt een instant favourite is geworden hier in huize femketje. Een perfect paletje voor een basic en zachte najaar look.

DSC_8684

DSC_8685

*naked nails alert!*

Het paletje heeft de naam South Street Seaport, welke eigenlijk niet veel los laat over de mooie bruine en roze tinten. De meest donkere tint is een medium chocolade bruin, de kleur daaronder is een lichtbruine, bijna peachy bruine tint welke perfect is als transition kleur in de crease! De kleur daaronder is een lichte oudroze mauve achtige kleur. Erg pretty en vooral draagbaar in veel verschillende daily looks. De lichtste tint is een perfecte cream kleurige highlighter welke nog aardig goed gepigmenteerd is ook.

Alle kleuren bevatten een lichte shimmer, maar dat vind ik zelf niet erg. Mijn favoriete kleuren uit het paletje zijn de middelste twee, de lichtbruine en de oudroze.

DSC_8688

DSC_8775 copy crop smallOp de foto hierboven heb ik o.a. het paletje gebruikt voor de ooglook. Geen liner of iets is nodig voor deze draagbare look. Alleen een beetje mascara en je bent good to go! De natuurlijke tinten laten blauwe en groene ogen en “poppen”!

De prijs van dit palette is ook nog eens super betaalbaar. Voor deze quad (inclusief sponsapplicatortje) betaal je maar 4,29 euro bij het Kruidvat.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “NYC – 817 South Street Seaport Palette.”

  1. Wat staan die felle lippen je prachtig! Zelf heb ik dit palet ook, maar ben er helaas niet zo’n mega groot fan van. Meningen verschillen ;-) Liefs!

  2. Prachtig nude palletje, perfect voor een dagelijkse look. En wat heb jij er weer iets moois van gemaakt, wauw (:

  3. Wat een mooie foto zeg! Staat je geweldig! Ik heb dit palette ook en ik vind hem even geweldig! Mijn favoriet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//