Essence Rock Out!! TE – Multicolour Blush.

De lakjes stonden een tijdje terug al gereviewed en ik was alweer bijna vergeten dat ik de blush van deze nieuwe Essence Rock Out!! collectie nog moest reviewen. De blush is een multicolour blush, met meerdere kleurtjes dus. Die je los van elkaar kunt gebruiken maar welke gemengd ook zeker erg pretty is.

DSC_8805

DSC_8806

De blush heeft een mooie zalmroze tint, een wat fellere hot pink kleur en een lichte lila tint. De blush is vrij zacht van structuur en daardoor iets poederig, maar hij blend wel erg fijn in de huid zelf zonder clownesk resultaat. De pigmentatie is top, maar a little goes a long way! Ik moet zeggen dat vooral de donker roze tint het meest opvalt op de huid, en dat de andere kleuren de roze kleur ondersteunen en een mooie glow geven. Ook kun je de lichte roze kleur makkelijk als highlighter gebruiken, en de lila kleur als oogschaduw.

De verpakking is basic maar stevig, en vooral herkenbaar voor Essence limited editions. Ik als echte LE collector was sowieso al verkocht toen ik het printje van de blush zag.

DSC_8807

DSC_8950copy small

Ik kan eigenlijk super kort maar krachtig zijn over deze blush: I love it! Hij is super fijn in gebruik en hij is vooral erg pretty. Een eyecatcher in mijn blush stash. Plus: Voor de prijs van maar 3,39 hoef je het niet te laten.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

16 thoughts on “Essence Rock Out!! TE – Multicolour Blush.”

  1. Heb deze ook gekocht. Supermooi om alle kleurtjes samen te gebruiken. Dan krijg je een felle kleur met prachtige higlight,leuk voor een feestje <3

  2. Ik heb hem in de winkel geswatched maar het was niet echt mijn ding I guess. Hier ziet hij er wel erg mooi uit :)

  3. Ik denk dat de kleur mij persoonlijk niet staat, maar hij ziet er wel heel leuk uit! (matcht ook lekker bij de kleuren op je site!)

    1. ik zag er net nog eentje liggen bij het kruidvat in vlissingen centrum :D maar ben bang dat ze verder al overal ver op zullen zijn >.<

  4. Essence maakt vaak zulke mooie blushes dat je ze haast niet wilt gebruiken. Deze is ook erg mooi en je make up is prachtig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//