NYC 294 Lexington Yellow.

Deze gele NYC lak is killing voor je spijkerbroek. Daar kwam ik achter toen ik deze lak op een zondagmiddag swatchte en het potje open op m’n favoriete jeans viel. Hij is in ieder geval goed gepigmenteerd riep ik naar vriendlief, die van schrik aan kwam rennen toen ik een massive gil slaakte. Heb ik wel weer een excuus om binnenkort een nieuwe broek te scoren. Nu op naar het “lakje des doods” zelf.

DSC_4581 copy De kleur is alles behalve donker, evil en slecht want met een lekkere felle en vrolijke creamy gele tint als deze kom de de donkere dagen van het najaar wel door. Is het niet over je gehele nagels, dan wel als detail in nail art. De lak dekt met 2 dunne laagjes en is perfect geschikt voor watermarble designs.

DSC_4582 copy

Ik weet in ieder geval dat ik deze lak niet snel vergeet na het jeans-incident. Een NYC potje lak als deze bevat 9,7ml lak en kost 2,49 per stuk.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “NYC 294 Lexington Yellow.”

  1. Wat zonde van je broek! Ondanks dat ik geel niet zo’n mooie kleur vind, vind ik het wel een heel mooi lakje.

  2. Ik vind geel een mooi kleurtje, maar voor de zomer of het met een ander kleurtje te combineren, maar meid jou staat alles!

  3. Ya, ik hou zelf niet zo heel erg van geel, maar op een spijkerbroek staat het inderdaad wel cool haha. Wel een mooie kleur.

  4. Ohh wat zonde van je broek! Geel is geen kleur die ik vaak draag, dit lakje zou ik dan ook niet gauw kopen.

  5. Aaah je broek, wat zonde! Ik heb ook eens zoiets gehad maar dan met m’n mouw. Ik was aan het nail-arten en had allerlei kleurtjes op m’n papiertje liggen. Ik moest iets hebben wat een beetje achteraan m’n bureau stond maar was ‘t hele blaadje vergeten. Shirtje verpest!

    Desondanks wel echt een hele gave kleur. Normaal ben ik niet zo van ‘t gele maar je kan t prima hebben!

  6. Kleur staat je heel mooi! Terwijl ik die schrijf staat er naast dit scherm een reclame met een man die aan zijn buik schud hahaah. 1 regel voor een strakke buik. Lig dubbel.

  7. een prachtige kleur en super dat hij goed gepigmenteerd is, alleen so sad van je spijkerbroek. Ik heb een keer een nagellakpotje op de bank laten vallen, nu mag ik alleen me nagels lakken aan tafel maar dan met iets erop ter bescherming, mijn vriend vertrouwd mij en nagellak niet meer :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//