Nog Meer Mooie Mannen!

Twee maanden geleden schreef ik al over 3 mooie mannen waarmee ik wel eens een beschuitje zou willen eten. (als ik niet met Roy samen zou zijn dan :3) Vandaag in dit artikel weer 3 mannen die voor mij moeilijk te weerstaan zijn.

Als eerste Alexander Skarsgard. Ik weet niet wat het is maar ik ben gek op Noord-Europese mannen. Hoe blonder en hoe blauwer de ogen hoe beter! Alhoewel Alexander ietwat te oud is naar mijn smaak (1976 geboren), is het wel een mooi plaatje om naar te kijken. Ook is hij goed lang, 1.94 maar liefst!

 

Til Schweiger, tja wat kan ik er over zeggen. Ook ik vind foute mannen soms woest aantrekkelijk. Til zag ik voor het eerst toen ik de film Inglorious Bastards keek en mijn mond viel open toen ik hem zag. Maar ook hij is oud.. als in hij kon mijn vader zijn oud. Jammer hoor… Waarom worden zulke mannen niet meer gemaakt?

 

Als laatste in dit 3 mooie mannen artikel Jason Lewis, oftewel Smith Jerrod voor de SATC fans onder ons. Ook hij is weer blond (goh, waar zou femketje toch gek op zijn?) maar weer een tikkeltje oud. Wat is dat toch met mij en oude blonde mannen die vooral vroeger ontzettend aantrekkelijk waren. Meestal drogen ze niet zo mooi op maar deze Jason vind ik toch niet tegenvallen voor zijn leeftijd!

 

(images: google.com)

Zucht.. zoveel mooie (blonde) mannen op de wereld en ik heb er zelf eentje van veroverd. Met welke bekende man zou jij nog wel eens wakker willen worden?

x femketje

PS: Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op €45 shoptegoed bij haarshop.nl! De actie loopt tot en met 3 maart 2013.

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Nog Meer Mooie Mannen!”

  1. Leuk artikel! De mannen zien er niet verkeerd uit.
    Zelf vind ik Damon (Ian Somerhalder) uit the Vampire Diaries echt leuk.

  2. Nooit verkeerd! Rob Evans zou ik wel een beschuitje mee willen eten haha, niet bepaald een blonde man, maar alsnog :)!

  3. Alexander vind ik erg leuk. vind hem in true blood ook erg leuk. Til ken ik niet maar moet inglourias basterds ook nog steeds kijken maar durf niet ben veels te bang dat hij tegen valt.

  4. Jason Lewis is leuk, maar heeft er wel echt superslecht uitgezien na SATC. Maar ín SATC was ‘ie heerlijk :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//