Cult Nails: Let Me Fly.

Een tijd geleden (tijdens sinterklaas) kreeg ik van mijn secret Sint o.a. dit nagellakje van Cult Nails. Ik had er eerder wel al veel over gehoord, dat het fijne lakjes zijn die snel dekken en vaak aparte kleuren hebben. Ik was daarom best benieuwd hoe dit lakje me zou bevallen.

DSC_1913 copy DSC_1915 copyLet Me Fly is een groenblauwe tint (een beetje petrol achtig) met prachtige zilveren shimmer in. De lak dekt met 1 laag of 2 dunne laagjes perfect en droogt ook nog eens aardig snel. Ook is het kwastje fijn om mee te werken, niet super breed maar ook zeker niet te smal. Er zit maar liefst 15ml lak in dit potje, vergelijkbaar met de hoeveelheid die je krijgt bij O.P.I. lakjes. De kwaliteit van de lak vind ik erg goed, alleen heb ik geen idee wat de prijs precies is van dit lakje (dit varieert van €7 tot €10 in verschillende webshops). Wel weet ik dat je lakjes van Cult Nails makkelijk online kunt vinden op verschillende Nederlandse en buitenlandse beautywebshops.

(Hierboven de NOTD van 22 januari 2013 waarin ik Let Me Fly als basiskleur gebruikt heb in combinatie met 2 glitterlakjes op de tips!)

Het is dus een niet zo’n budget merk als Essence of Catrice maar de kwaliteit liegt er niet om. Alleen al door dit ene lakje dat ik van Cult Nails heb, ben ik als nagellak verslaafde erg hebberig geworden om meer van dit merk te proberen!

x femketje

PS: Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op €45 shoptegoed bij haarshop.nl! De actie loopt tot en met 3 maart 2013.

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

33 thoughts on “Cult Nails: Let Me Fly.”

  1. Het merk ken ik niet , maar vind deze lakje wel mooi. Ik denk dat ik hem zonder glittertjes nog mooier zou vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//