Nivea Soft Hydraterende Crème.

Een tijdje terug had ik een awesome super groot beauty pakket gewonnen waar o.a. deze fijne Nivea crème in zat. Nivea heb ik altijd al een erg fijn merk gevonden en sommige producten zoals bijvoorbeeld de oogmake-up reinigingslotion en de clean deeper facial scrub gebruik ik al jaren.

Deze crème is voor gezicht, lichaam en handen wat ik wel een pluspunt vind. Op deze manier heb je niet nog twee andere producten nodig en daarom is deze crème ook erg handig om mee te nemen in je tas naar werk, school of lekker mee in de koffer op vakantie. Zelf gebruik ik de crème alleen voor mijn handen en onderarmen als ik mijn manicure weer eens vernieuw of opfris. Nagellakremover kan je nagels en vingers soms nogal uitdrogen en daar is deze crème de perfecte uitkomst voor.

De crème heeft een gewone normale witte kleur en een lekker fris maar herkenbaar nivea geurtje. Ook is de substantie niet al te dik en niet te dun en trekt deze snel in. De geur blijft trouwens ook erg lang hangen wat ik wel fijn vind!

De crème claimt o.a. vitamine e te bevatten en zou de huid soepel, fris en zacht maken. Zelf vind ik dat dat ook wel gebeurd. Maar voor mijn onderbenen, die altijd best droog zijn, gebruik ik toch liever een body butter voor wat extra hydratatie.

Omdat ik deze crème gewonnen heb weet ik niet precies de prijs maar Nivea kennende zal de prijs zo tussen de €2,00 a €4,00 liggen.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Nivea Soft Hydraterende Crème.”

  1. Ik heb deze ook ! En ik sleep altijd overal een tube mee naartoe en ik heb zelfs een pot op mijn bureau staan ;)

  2. Lijkt me een fijne crème! Helaas kunnen mijn handen niet zo goed tegen alle crèmes. Maar deze lijkt me het wel waard om te proberen =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//