Nieuwtje! Essence Vernieuwde Producten: Nails.

essence nieuwe producten nagels 2013 femketjeNL(Klik op de afbeelding om het groter te zien!)

Vanaf september is het weer wissel van de wacht tussen de oude en nieuwe Essence producten in het vaste assortiment. Er komen weer ontzettend veel nieuwe leuke producten bij wat te veel is om in 1 groot artikel te laten zien, vandaar dat ik het opsplits in verschillende categoriën. Vandaag als eerste de nagelproducten!

Colour & Go lakjes in verschillende kleuren en texturen want ook Essence komt met Sand lakjes! (€1,69 per stuk). Ook komt er een speciale lijn met nail transfers/foils waar ik zelf erg benieuwd naar ben (€1,89/€1,39). Ook komen er leuke potjes aan met verschillende glitters, pareltjes en fluffy flocking powder (€1,99 per stuk). Voor de rest komen er nog wat nieuwe glitterlakjes aan (€1,89), een glow in de dark lak (€1,89) en wat french manicure producten zoals pennen (€2,59), een speciaal kwastje (€1,69) en stickers (€1,39)!

Naar wat ben jij het meest benieuwd?

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de horizontal cross necklace winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Nieuwtje! Essence Vernieuwde Producten: Nails.”

  1. Oooh dit is zo slecht voor mij haha! Al die nailart doosjes met powder en glitters; moet ik gewoon hebben! Haha ik zit nu al te bedenken wat ik er allemaal voor creaties mee kan maken ;-)

  2. ik ben net als jij benieuwd naar de folie en ook naar de potjes met caviar, flocking etc…en natuurlijk de sandstyle lakken

  3. Ik ben gewoon naar alles benieuw!! Ik zal moeten gaan kiezen denk ik :D Het zal weer lang duren als ik in het kruidvat sta :D

  4. Er zitten leuke dingen bij en er zijn wel een paar kleurtjes die ik graag wil kopen :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//