Nieuwtje & Review! Bidutchy’s Zonnebril Met Verwisselbare Glazen.

Bidutchy is de naam van een nieuw zonnebrillenmerk met verwisselbare glazen. Met maar liefst 10 verschillende kleuren is het mogelijk om je eigen combinatie samen te stellen.  Voor elke gelegenheid een andere look! Het gepatenteerde systeem van Bidutchy bestaat uit een montuur met daarin verwisselbare glazen. Door zacht aan de binnenkant van de glazen te drukken komen de glazen naar voren waarna er een andere kleur glazen ingedrukt kan worden. Anders dan bij sportbrillen, is hier de kleur van het randje om het glas bepalend voor de combinatie. Bij iedere bril zit standaard een paar glazen in dezelfde kleur als het montuur, daarnaast kan de klant er zelf nog een extra paar glazen naar eigen keuze bijbestellen.

festival DSC_2556 copyOp dit moment biedt Bidutchy twee verschillende modellen aan, de grote Panama en de iets kleinere Montana.  Beide brillen zijn vervaardigd uit kunststof met een rubberized coating. De glazen zijn gepolariseerd zodat de brillen het hele jaar door gebruikt kunnen worden zonder hinderlijke schittering  in je ogen.  Oftewel ideaal voor op het water, in de sneeuw, in de auto of gewoon  lekker in de zon. Bidutchy is een product van Nederlandse bodem,  bedacht door twee inventieve strandvrienden die hun idee nu eens echt wilden realiseren  tot een nieuw product met behulp van professionals uit de design wereld.

DSC_2554 copy DSC_2550 copy DSC_2555 copyIk heb zelf een bril met een extra set gekleurde lenzen mogen uitproberen bij Zonnebrillen.com en ik heb gekozen voor een licht roze Montana model met aparte licht blauwe lenzen. De lenzen zijn gepolariseerd, iets wat ik erg belangrijk vind in een zonnebril, omdat dat je ogen beschermd tegen uv stralen. Ik vind de bril zelf echt super gaaf, lekker groot en opvallend (iets wat helemaal in is dit voorjaar en deze zomer!) en de blauwe lenzen maken de bril weer net wat anders en nog opvallender. Voor iedereen is er wat wils omdat er zoveel kleurkeuze is en daarnaast 2 verschillende monturen. De bril draagt fijn, voelt niet zwaar aan en blijft goed zitten. Een dagje strand overleeft de bril zeker weten wel!

bidutchy montana femketjeDe prijs voor een bril als deze is €34 in de Zonnebrillen.com webshop.

En, hebben jullie voor dit jaar al een nieuwe zonnebril gescoord?

x femketje

PS: Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op €45 shoptegoed bij haarshop.nl! De actie loopt tot en met 3 maart 2013.

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

22 thoughts on “Nieuwtje & Review! Bidutchy’s Zonnebril Met Verwisselbare Glazen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//