Nieuwtje! Catrice Limited Edition NEONaturals.

Neon is opvallend en overduidelijk extravert! Nude daarentegen is een stille kracht. Hebben deze twee iets met elkaar gemeen? Totaal niet, maar toch vormen ze het perfecte paar! Ze creëren een waanzinnige spanning en zijn perfecte contrasten. De nieuwe Limited Edition “NEONaturals” by CATRICE nodigt uit om met felle kleuren de wintermaanden op te vrolijken. NEONaturals biedt oneindig veel mogelijkheden door superfelle kleuren met zachte natureltinten te combineren. Nude wordt speelser en neon eleganter. NEONaturals brengt vanaf half december 2012 t/m half januari 2013 felle trendkleuren van internationale ontwerpers op de nagels: zes neon- en zes natureltinten voor eindeloze looks. Individueel te gebruiken of als kleurduo voor een prachtige ‘moon’ manicure – nagels als ultieme fashionaccessoire!

NEONaturals by CATRICE – Ultimate NEON Nail Lacquer
Neon vs. nude: zes nieuwe signaalkleuren in felle tinten. Van flitsend geel tot spetterend lila. Dankzij het extra brede kwastje is slechts één streek nodig voor een prachtig resultaat met wow-effect. De ultiem langhoudende textuur, perfecte dekking en extreem glanzende kleur maken elk nageldesign speciaal. Verkrijgbaar in C01 Little Miss Sunshine, C02 For Bright Guys, C03 Mr. Brightsight, C04 Mrs. Brightsight, C05 Bright, Brighter & Brightest en C06 On The Bright Side Of Life. Consumentenadviesprijs: € 2,69 per stuk.

 

NEONaturals by CATRICE – Ultimate NATURAL Nail Lacquer
Nude versus neon: een zachte focus in zes subtiele, natureltinten. Licht gebroken wit met glinstereffecten, teder ‘greige’, warm bruin en taupetinten. Individueel aangebracht geven ze een elegante look. Als duo met een NEON Nail Lacquer zorgen ze voor een spectaculaire kleurkick met een aards tintje. De innovatieve textuur, dekking en glans maken deze Ultimate NATURAL Nail Lacquers tot een must-have. Verkrijgbaar in C01 Be Naturally Crazy, C02 Natural Is Calling, C03 Makes Me Smile, C04 Enjoy Me, C05 Have A Good Day en C06 Be Natural. Consumentenadviesprijs: € 2,69 per stuk.


 

NEONaturals by CATRICE – Nail Art Kit
Revolutionair als de maanlanding, maar dan voor nagels: moon manicure. Met de professionele Nail Art Brush en de Tip Guides is het aanbrengen van de moon manicures zeer eenvoudig. Het witte halve maantje op de nagels wordt gelakt in een andere kleur om een bijzonder contrast met de rest van de nagel te creëren. Trendy nagels in drie gemakkelijke stappen: lak eerst alle nagels in één kleur en laat ze drogen. Breng daarna de Tip Guides aan en lak het nagelmaantje vervolgens in een andere kleur met gebruik van de Nail Art Brush. Naast de Nail Art Brush, bevat de Nail Art Kit 30 tip guides en styling tips. Consumentenadviesprijs: € 3,59

“NEONaturals” by CATRICE is vanaf half december 2012 t/m half januari 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

En, ben jij van plan iets van deze LE te scoren?

x femketje

PS: Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op €25 shoptegoed bij cadeau.nl!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Nieuwtje! Catrice Limited Edition NEONaturals.”

 1. Ik vind het wel een beetje jaar dat ze tijdens de feestdagen met zo’n LE op komen dagen. Ik heb zelf al genoeg neonkleurtjes maar ik denk wel dat ik wat nudelakjes meeneem! ;-)

  1. Ja inderdaad, dit is ook echt niet wat ik had verwacht van een LE rond de feestdagen XD Meestal denk ik dan aan glitters, roodtinten en donkergroen ^^

 2. Meh… ik loop nog niet meteen warm. Ben wel benieuwd hoe neon de neonlakken zullen zijn. Als ze echt goed neon zijn wil ik er misschien wel een paar meenemen.

 3. Het is een beetje raar van catrice deze le ik hadt meer kerst gevoel willen hebben. Ik denk dat ik dan ook maar deze Le laat liggen.

  liefs.

 4. Niet echt kleuren voor de winter, maar wel gaaf om te dragen in de zomer. Die paarse en rose lijken me echt gaaf! Ik ben gek op felle kleuren in de zomer.

 5. Vind de neons Minder leuk vind ik niet echt bij de winter passen net zo als andere meiden zeggen
  Maar de naturels vind ik wel heel pretty

 6. Misschien dat ik eens naar de naturals ga kijken, want de felle neon spreekt me minder aan. Die nail art tipguides voor halve manen zijn ook interessant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//