MAX Crackle Nailpolish Sets.

Altijd als ik naar de Action ga moet ik even langs de beauty schappen lopen om te zien of er nog een juweeltje voor een duppie te vinden is. En ook altijd neem ik wel iets mee om uit te proberen en soms ben ik ook echt super verrast en is het een klein schatkistje wat ik mee naar huis neem in mijn action plastic tasje.

Deze twee crackle polish sets vind ik zo ontzettend goed en voor het geld hoef je het zeker niet te laten staan als je van crackle lakjes houd. Per set krijg je een basiskleur, een gekleurde crackle topcoat en een blanke topcoat om alles lang mooi te kunnen dragen. Voor 1 setje betaalde ik €1,49. Er zijn meerdere verschillende sets, ook met wat rustige bruintinten en anderen weer met glitters. Ik koos voor 2 sets met daarin mooi gekleurde crackle topcoats waarvan ik zeker wist dat ik nog niet zoiets in mijn stash had staan.

De eerste set is een zwart/turqoise set. De basiskleur is de zwarte lak, deze dekt trouwens echt ontzettend goed (1 laagje en je zit perfect!) en is ook super goed te gebruiken bij stamping nail art! De crackle lak is dus de turqoise kleur. Echt een mooie aparte tint voor een crackle. De tweede set is een wit/roze set met de witte lak als basiskleur (deze dekt in 2 laagjes) en een roze crackle lak.

(de swatches zijn zonder topcoat en dus een beetje matte!)

De crackle topcoats vind ik eigenlijk super fijn en goed werken. Ook bij deze crackles geldt het regeltje: Hoe meer je aanbrengt, hoe grover de crack op je nagels. De crackle lakken drogen matte op maar als je er met je blanke topcoat over heen gaat heb je een mooie glossy finish.

x femketje

PS: Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op €25 shoptegoed bij cadeau.nl!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “MAX Crackle Nailpolish Sets.”

  1. zo jammer dat ik geen action in de buurt heb… Ik zie zo vaak leuke beauty spulletjes van de action voorbij komen op jouw blog

  2. Ik ben net het ‘beautygamma’ van de action aan het ontdekken. Momenteel zit ik aan de stripers, dus deze komen waarschijnlijk ook ng eens de beurt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//